Keväinen pussukkakokeilu



Uusi pussukkakokeilu. Kokeilin vähän erimallista pussia tällä kertaa. Ei tosin tullut ihan juuri sellainen jota olin alussa ajatellut, mutta on tämäkin ihan kiva. Aika suurikokoinen tästä tuli joten mahtuu hyvin vaikka kaulakorut tähän pussiin. Olen jotenkin nyt ihastunut tähän keltaisen punaisen yhdistelmään ja näitä kankaita on vielä jäljellä paljon, joten lisää saattaa tulla vastedeskin :D Muut ovat kierrätysmateriaaleja paitsi tuo punainen vuorikangas, joka on Eurokangaslöytöjä vuoden takaa.

Kommentit

  1. Kaunis pussukka. Keltapunainen yhdistelmä on raikas. Ihmeekseni olen itsekin havahtunut keltaisen olemassaoloon, se on pitkään kuulunut inhokkilistalleni ja nyt tein keltaisen puseronkin itselleni. Hämmentävää.
    -Joska

    VastaaPoista
  2. Ihana pussukka ja keltainen kangas aivan hurmaava! Noi pussit on kyllä myös koukuttavia :) Aina hyvä olla muutama kaapinperällä jos vaikka tarvii tuliaisia tai lahja viedä!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan mallinen pussukka :) ja ihanat värit!

    VastaaPoista
  4. Kaunis on. Rypytyksillä saa kivan ilmeen.

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana! Tykkään paljon tosta muodosta! =) Ja napit on kuin viimenen silaus!

    VastaaPoista
  6. Kiva! Hauska erilainen idea. Ja napit <3

    VastaaPoista
  7. Oi, on kivan mallinen!
    On tosiaan raikas väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
  8. Ihanan erilainen pussukka! Kauniita ovat olleet muutkin pussukkasi, mutta tämä jää kyllä mieleen!

    VastaaPoista
  9. Löysin vasta blogisi äsken ja heti olen kirjottamassa!! :) Mutta pakkohan se on, kun on niin ihanan raikkaan ja pirteän näkönen blogi! :) Ja ihania ompeluksia!! Tämäkin pussukka aivan ihana! Onkohan mitään hajua mistä tuo keltainen kangas on.. jos siis punanen on Eurokangaasta.. kovin on ihanan näkönen! :) Tänne tulen toistekin!

    VastaaPoista
  10. Katri: Kiitos mukavasta palautteesta! Tuo keltainen kangas on vanhaa lakanakangasta ja löytönä kirpputorilta, joten sen alkuperästä en osaa sen enempää sanoa. Tykkään itsekkin siitä kovin! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti