Hellehattu

Fidasta löysin jokin aika sitten kauniin keltaisen pöytäliinan. Olin kovin innoissani löydöstä ja jotain kesäistä siitä päätin tehdä Neelalle. Sitten löysin vielä sattumoisin Eurokankaasta aivan ihanaa keltaista pallokangasta, kun toin ostokset kotiin huomasin kankaiden olevan aivan samansävyisiä, kuinka ihanaa! Kaapista löytyi vielä pala koristenauhaa, kaikki sopivat siis täydellisesti yhteen, joten tästä syntyi kesähattu! Ohjeena Ottobreen kaava (3/2009). Ohjeeseen lisäsin vielä nauhat, koska tiesin meidän neidin vetävän lakkia pois päästä aina tylsän hetken tullen :D

Ja nythän se kesä vihdoin tuli ja täällä Porissa ollaan saatu nauttia auringosta kaikin siemauksin!

Kommentit

  1. Aivan ihastuttavat kankaat ja hattu siis myös kokonaisuudessaan! :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis, aurinkoiset värit ja kankaat sopii täydellisesti :) Aivan ihana tuo edellinen body myös.

    VastaaPoista
  3. Ihana hellehattu. Nimenomaan aurinkoinen, kuten joku jo totesikin. Meillä kanssa nuorempi tarvitsee oikeastaan kaikkiin hattuihin narut, tai hatut eivät kauaa päässä pysy.

    VastaaPoista
  4. Ihana hattunen ja mieletön tuuri kävi, kun kankaat olivat samaa sävyä : )

    Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan ja aivan ihanaia juttusia olet tehnyt kyllä : )

    Mun vanha blogini katosi jonnekin, enkä pääse sitä moderoimaan, joten laitoinpa pystyyn uuden, käy ihmeessä kurkkaamassa jos kiinnostaa ; )

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana kesähattu! Niin kesäiset värit. Pikkupiparireunus viimeistelee lakin kauniisti!!!

    VastaaPoista
  6. Kyllä tuollaisella hellehatulla kelpaa oleilla auringossa! :) Kiitti myös kaavavinkistä, ehkäpä meidän pikkuneiti (joka taitaa olla päivälleen teidän tytön ikäinen) saa samanmallisen hatun kesäksi.

    VastaaPoista
  7. Älyttömän ihana hattu! Ehkä ihanin mitä olen vielä ikinä nähnyt. Olen NIIIN lämpöisen keltaisen ystävä, kuin olla voi ja tuo on takuulla vieläpä kätevä käytössä.

    VastaaPoista
  8. Kaunis lakki! Nuorimmalle pojalle pitäisi kehitellä jonkinlainen kesähattu, isommat eivät taida lippistä kummempaa suostua käyttämään.

    VastaaPoista
  9. Ihanan aurinkoinen hattu! Kauniita kankita ja todellakin passaavat äärettömän hyvin yhteen. Pitää varmaan testata tuo kaava, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  10. Niin kaunis ja niin kesäinen, loistaa kilpaa auringon kanssa!

    VastaaPoista
  11. aivan mahtava hattu. kauniit ja kivanväriset kankaat

    VastaaPoista
  12. Ihana hattu! Kauniit värit ja kaikki...Täälläkin on hellettä riittänyt ;)

    VastaaPoista
  13. Sopii juuri ihanasti näihin hellepäiviin!todella onnistunut..ja kiitos kun vinkkasit kaavasta...

    VastaaPoista
  14. Mahtavat kankaat ja tosi kaunis kesähattu! Kelpaa ulkoilla hellepäivinä!

    VastaaPoista
  15. Nätti kesähattu, sävysävyyn sopivat kaikki yhteen. Tällä kelpaa hellepäiviä vietellä :)

    VastaaPoista
  16. Oi miten innottavan blogin löysinkään!

    VastaaPoista
  17. Siis aivan tosi kaunis kesähattu!! Tuo reunanauha.. siis tuo lainenauha on tosi kiva lisä lakissa. Söpön tyttömäiseksi hatun tekee, vaikka sopisi hienosti mielestäni myös pojalle :)

    VastaaPoista
  18. Aivan täydelliset kankaat!
    Yhdessä&erikseen:)

    VastaaPoista
  19. Blogistani löytyy sinulle jotain.. :)

    VastaaPoista
  20. kokeilin tuota hattua. en tiedä mitä tein väärin mutta lieri oli hattuun liian suuri vaikka tarkasti kaavan jäljennin. ei sulla ollut moista ongelmaa ?

    VastaaPoista
  21. Kiitos kaunis ihanista kommenteista taas kaikille! :)

    Niina: Nyt kun otit puheeksi niin taisi se minullakin olla hiukan liian iso, mutta ei paljon. Leikkasin hattuosasta hiukan pois alareunasta niin lieriö sopi paikalleen. Ajattelin virheen olleen itse tehty, mutta saattaapi olla, että oli liian iso lieriosa.

    VastaaPoista
  22. Oi että onpa ihana!! Ihanat sivut sinulla muutenkin!! Mistä nuita vaatteisiin laitettavia pikku lappuja saa? (siis lapussa lukee hippu jne..) Voiko niitä jostakin tilata? Ajattelin et olisi kiva itsekin niitä laittaa vaatteisiin, mutta tietenkin omalla logolla.(:

    VastaaPoista
  23. Anonyymi: Olen laput tehnyt itse. Suunnitellut merkin koneella, tulostanut siirtopaperille tulostimella ja silittänyt kiinni valkoiseen nauhaan. Yksinkertaista ja helppoa jos vaan omistaa taitto- tai kuvankäsittelyohjelman ja tulostimen.

    VastaaPoista
  24. Kiitos! Vielä yksi kysymys liittyen lappuihin, saako sitä siirtopaperia ihan tavallisita kangaskaupoista? (:

    VastaaPoista
  25. Anonyymi: Tuota siirtopaperia saa tavallisista marketeista, esim Prisma ja kirjakaupat. Se on muistaakaseni t-paitaan tarkoitettua siirtopaperia, mutta käy siis muihinkin kankaisiin. Myydään muutaman kymmenen paketeissa. Löytyy tulostinpapereiden hyllystä :)

    VastaaPoista
  26. Ihana!! Ja kiitos ric rac-nauha-muistutuksesta. ;)

    VastaaPoista
  27. Meillä on samanmoinen cokkeri kotona ja vauva tulossa. Mitenkä teillä otettiin vauva vastaan? Meidän cokkeripoitsu on 1 ja puoli vuotias ja iloinen leikkisä tyyppi :-D Kunhan ei sitten olis vaavista mustis!

    T. Minna

    VastaaPoista

Lähetä kommentti