Uusi ilme ja sydänpaita



Sydänkankaan olen ostanut eurokankaasta, koska oli todella ihanaa materiaalia ja kaunis kuviokin. Kauan se oli keskeneräisenä ja puolikuntoisena laatikossa. Syynä tähän oli, että kaula-aukon resori ei ensiompelemalla onnistunut, koska resori oli tosi huonoa ja venuvaa. Kaula-aukko siis odotteli purkua ja uutta resoria. Sain nyt vihdoin sen sitten tehtyä kun näytti jo pahasti siltä ettei paita enää mahtuisi päälle. Käykös muilla koskaan näin? :)

Sitten on ollut kova halu taas uudistaa hieman blogin ulkoasua. Se on hassua, ettei muiden blogit haittaa yhtään, että ovat samannäköisiä, mutta oma alkaa ärsyttää ja haluaa aina jotain vaihtelua. Sivuun laitoin lukemani blogit helposti luettavaksi, koska uskon, että muutkin kuin minä niitä klikkailee ja näin kulkee blogista toiselle. Kovasti olen ihaillut muiden selkeitä ja valkoisia blogeja, mutta koskaan en saa sellaista itselle aikaiseksi, ehkä rakastan värejä vain niin paljon, etten voi niistä luopua :)

Kommentit

  1. kiva uusi ulkonäkö.
    teksti voi olla vähän isompaa vai näyttääköhän se vaan mun näytöllä hiukan pieneltä ja haalealta?

    VastaaPoista
  2. Heh, mulle käy aika usein noin. Tälläkin hetkellä on kaapissa pari paitaa joista toinen on vain uuden pääntien päässä valmiista ja toiseen ompelin (saumurilla tietenkin) yhden hihan väärinpäin. Luulen etteivät mahdu enää päälle, joten en taida jaksaa vaivautua :D

    Uusi ilme on ihan jees. Tausta ei hyppää silmille ja muutenkin toimii. Kiva kun ei tartte rullata ihan loppuun noita lukemiasi blogeja varten. Ja että olet järjestänyt ne koti- ja ulkomaisiin.

    VastaaPoista
  3. Hyvä on ulkonäkö. Valkoiset blogitkin on kivoja, mutta itse olen aina vähän väriä vierastanut. Ehkä siksi, kun tuntuu ettei se koskaan pysy puhtaana. Hienoa siis, että löytyy väriä joistakin blogeista. :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikas paita! Mulla on ollut ikuisuushaaveena opetella tuollaisen nappilistan tekeminen, mutta aina se vain jostain syystä jää. Vaikka ohjekin varmaan löytyisi ihan omasta kirjahyllystä...

    VastaaPoista
  5. Ihana paita!

    Kaunis ilme blogissa! Tykkään tosi paljon sinun kädenjäljestä. Tekisi mieli laittaa paljon huutomerkkejä :)

    VastaaPoista
  6. Kaipaahan sitä ihminen vaihtelua kotiinsakin esimekiksi mattoja ja verhoja vaihtamalla, joskus jopa järjestystä :)
    Tämä blogisi uusi ilme on ihan kiva, kuten äänestinkin. Tykkäsin vanhasta enemmän. Mutta mä nyt olenkin aina ollut muutoksille hitaasti lämpenevä :/
    Kiitos ihanasta blogista, josta olen saanut monta inspiraatiota. Vielä, käsityöharrastukseni ollessa vahvasti siirtymässä vasta suunnittelusta toteutukseen, olen vain laittanut muistiin yhä kasvavaan listaan, että mitä kaikkea itsekin haluan tehdä. Eipähän pääse tuon unelman toteuttaminen unohtumaan, kun tulee seurattua sinun ihania aikaansaannoksia.
    Mulle on käynyt vain niin, että kaavatkin tahtovat jäädä pieniksi ennen kuin olen ehtinyt hankkia edes kangasta :D No eipähän harmita niin paljon kuin se, että puolivalmiille vaatteelle ei olekaan koskaan käyttöä.
    Mukavaa kevään odotusta.

    VastaaPoista
  7. Kovin on söpöjä, niin paita kuin pitäjäkin <3 ja on keväinen ilme blogissasi hyvä.

    VastaaPoista
  8. Ihana paita ja tyttö kasvanut tosi paljon, suloinen neiti! Uusi ulkoasu on hieno (tykkän aina kaikesta uudesta!)

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvältä näyttää uusi ilme! :) Ja tytsky ja paitakin oikein söpöjä :)

    VastaaPoista
  10. Hieno tämä uusi ilme!!!ihanan raikas ja viimeistelty, ja houkuttelevat nuo tee se itse näppäimet..Kaunokirjoitus välillä tuo myös kivaa rytmiä..ja linkkiluetteloista on hauska lähteä myös eteenpäin..

    ja paita on suloinen kuten lapsonenkin!

    Kaunista talvipäivää!

    VastaaPoista
  11. Minun silmääni näyttä kivalle! Itse en osaa tehdä juuri mitään blogin ulkoasulle, pitäisi varmaan opetella :) Onpas teidän neitokainen kasvanut kovasti ja hiuksiakin on ihan mahdottomasti jo :)

    VastaaPoista
  12. Ulkonäöstä kommentoisin, että sinun värikäs blogisi on ollut tyylikäs ja väriä ollut just sopivasti.

    VastaaPoista
  13. nätti uusi ulkoasu, näyttää tosi kivalle :)

    VastaaPoista
  14. Heippa, tulin kurkkimaan. Hienot sivut, ite tykkään väreistä kanssa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti