30. kesäkuuta 2009

Trikoohuppari kesään!


No nyt löytyi hyvä hetki ompeluun ja pakkohan se oli jotain pinkkiä tehdä, vaikka luulen, että tämä vaalenapunaisten ompelu jää aika vähäiseksi kohdallani. Vaaleanpunaiset on toki ihania ja kivoja, mutta kun kerran itse tekee niin on kiva tehdä hieman erilaisia ja värikkäämpiä tekeleitä.

Tässä on käytetty pinkkiä ja kukallista trikoota. Kaava on Ottobre lehdestä nro. 4/07. Kukkasen leikkasin kankaasta ja ompelin kiinni rintaan. Tein kivoja löytöjä paikallisesta nappiliikkeestä ja ostin erilaisia nauhan pätkiä varastoon. Tässä on käytetty nyt yhtä nauhaa niskalenkissä.

10 kommenttia:

 1. Suloinen takki ja kauniita ovat aiemmatkin ompeluksesi:)
  Onnittelut vauvan johdosta!

  VastaaPoista
 2. Olet tehnyt aivan mahtavia ompeluksia vauvalle!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava takki! Tykkään kovasti. Mun pitää ja ylittää kynnys ja ommella edes yksi tuollainen huppari - nepparipihditkin jo löytyvät kotoa :)

  VastaaPoista
 4. Suloinen on. :)

  Ja varoppa vaan, niin minäkin olen vaaleanpunaiseen höpertynyt, vaikka miten ajattelin muuta. ;) Toki muutkin värit kelpaavat, onneksi!

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan ihana takki! mullakin yksi odottelisi tuolla resorin ompelua, kunhan vain jaksaisi kaivaa taas koneet esille..

  VastaaPoista
 6. OI mihin ihanaan blogiin eksyinkään!!! Lisään sinut heti suosikkilistalleni :) Jos saan heti udella noista kangasväreistä???Mistä olet niitä hommannut???Käykö kaikkiin kankaisiin???

  Onnittelut vauvan syntymän johdosta!!!

  Niin ja vielä...ihania ompeluksia sinulla, kiva kun löysin tänne!

  VastaaPoista
 7. PrinsessaTrio: Kiitokset onnitteluista! :)
  Värit joita olen käyttänyt on Tiimarista ja askartelukaupasta ostamia Pedeon nimisiä värejä. Tiimarin purkeissa on vain erilainen tarra, mutta samoja värejä ovat. Itse olen käyttänyt värejä trikoisiin ja hyvin ovat ainakin niihin sopineet ja uskon, että sopii paljon muihinkin esim. perus puuvillaan. Rohkeasti vaan kokeilemaan, painanta on kivaa hommaa :)

  VastaaPoista
 8. Saanko vielä kysyä mistä niitä sablooneita olet hommannut???

  VastaaPoista
 9. Sabluunat olen itse tehnyt. Tavallinen kalvo käy hyvin siihen tarkoitukseen. Eli olen piirtänyt ekaksi kuvan paperille ja jäljentänyt sen kalvolle ja leikannut terävällä veitsellä kuviot kalvoon. Usein tarvitaan pari eri sabluunaa, jos tulee päällekkäisiä värejä. Esim. tipu kuvion olen tehnyt kolmella eri sabluunalla (vartalo, siivet ja nokka, silmä). Alemman värin kannattaa antaa kuivua hetken, jottei seuraava sabluuna pilaa kuviota.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...