9. kesäkuuta 2009

Norsu body


Vielä kun vaavi ei ole ilmoitellut tulostaan ja olokin on mitä parhain niin intoa riitti kokeilemaan kankaanpainantaa taas pitkästä aikaa. Tosi mukavaa tekemistä se kyllä on, jos vaan pitää pikkutarkasta askartelusta :)

Innostuksen sain ihanista Annikan töistä. Mallina tässä on perus body, jossa alhaalla ja ylhäällä pari nepparia. Kangasväreinä Pébéonin peittäviä värejä sekoitettuna.

6 kommenttia:

 1. Todella hyvän näköinen printti!! Infoatko minuakin miten käyttämäsi kangasvärit reagoivat pesuun?! Ja mistä olet värit hankkinut? Säilyykö painanta kohta pehmeänä vai meneekö koppuraksi? Kyselyikä näköjään iski, hih :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan värinen body ja onnistunut painanta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Pistän tietoa heti kun olen vaatteen pesukoneessa pyöräyttänyt. Toivottavasti pysyy värit hyvinä!

  Huomasin kun noita värejä laittelin, että nämä värit ovat samoja kuin nuo tiimarissa myytävät värit. Pédéo nimeltään nekin, ovat Tiimarissa vain omat etiketit tehneet. Nämä ostin täältä Porista askarteluliikkeestä, mutta siis pesutuloksiin myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 4. Ilkeetä, kaikki sitä jaksaa inspiroitua muiden töistä. Ite en saa mitään aikaseksi tai ees osaa. Näh. Mutta siis ihana norsu painatus kyllä. Kelpais meillekkin.

  VastaaPoista
 5. Toi ronsu on kyl oikee HURMAAVA!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...