Vuoden lopetus


Tämän vuoden itsetehty joululahjasaldo on aika pieni. Oli taas ennen joulua jos jonkinlaista projektia, jotka veivät ajan aika hyvin. Jotain sentään ehdin tekemään. Tässä paita uusimmasta omasta kuosistani. Aika pirtsakka tapaus tämä. :)Tämä kissapaita olikin sitten aika veikeä tapaus. Tein kangasoston hetken mielijohteesta, ajatellen, että jos siitä vaikka jollekkin pikkuiselle tekisin lämpimän paidan. Oma tyttäreni taas ihastui tähän kankaaseen ihan totaalisesti kun sen näki ja pyysi siitä itselleen vaatetta. Minä kun olin jo siitä suunnitellut ihan muuta ihan toiselle tytölle. Pitkään kangas pöydällä kuitenkin vielä oli ja sitä tyttö monesti ihaili ja silitteli "Voi kunpa olisin saanut tästä jotain". 

Viime hekellä muutin suunnitelmia. Tytär oli ennen joulua yhden yön yökylässä ja sinä aikana tein hänellä kankaasta paidan. Ja voi että, kuinka paras päätös se olikaan. Jouluaattona pakettia avatessa ei riemulla ollut rajaa, kun tytär totesi äidin sittenkin tehneen hänellä kissapaidan. Sain haleja ja kymmeniä kiitollisia katseita. Nämä ovat niitä ompelu harrastuksen tähtihetkiä. :)
Aika rehvakkaasta jalkapallokankaasta tein lahjaksi paidan sekä kasan pipoja tärkeille pojille. 
Mekkotehtaan Koulutyttöjen tyyliin -kirjasta nappasin Kahden-paita kaavan ja tein siitä paidan. Tämäkin meni lahjaksi. Oli aika homma etsiä sopivaa nahkaa, mutta onnea on anopin suuri laukkuvarasto, josta löytyi jo kierrätykseen menossa oleva nahkalaukku. Siitä riittää nahkaa nyt pidemmäksi aikaa. :) Tämän ihanan pehmoisen collegen löysin Eurokankaasta. Toinen puoli kankaasta on ihanan lämpöistä harmaata collegea. Joten luulen, että aika lämmin kokonaisuus tästä tuli. 

Oikein hyvää loppuvuotta kaikille! Katsotaan mitäs ensi vuosi tuo tullessaan!

Kommentit

 1. Kyllä vaan itsetehtyä on mukava antaa lahjaksi ja etenkin saada! Ihanat jutut olit käärinyt pakettiin ♥ Meilläkin tytär (12v.) kantoi eilen kasan kankaita mun syliin ja kertoi mitä niistä pitää hänelle tehdä :) Nyt sitten vaan toteuttamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän juuri onkin ihanaa. Eikä tarvitse pyöriä kaupassa hyllyjen välissä ja miettiä, että mikä nyt olisi hyvä lahja tällä kertaa. :)

   Poista
 2. Ihania vaatteita ja varmasti mieluisia saajilleen ❤️

  VastaaPoista
 3. Sinä olet tehnyt aika monta lahjansaajaa iloiseksi! Ihania lahjoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti :) Ja kiitos Hanna sulle kun ehdit aina kommentoida käydessäsi blogissani ❤️

   Poista

Lähetä kommentti