13. kesäkuuta 2009

Tipupaita ja collegehousut


Nämä kesävaatteet ovat menossa ystävälle. Jatkoin samaa tipulinjaa, koska sabluuna oli jo valmiina :) T-paita on tavallista trikoota, johon siis painoin hihoihin tiput sekä keskelle paitaa vielä isomman tipun. Collegehousut ovat perushousut collegekankaasta resoreilla.

Täällä alkaa kohta laskettu päivä uhkaavasti lähenemään, joten vähän jännittää miten ompeluinnostukselleni mahtaa käydä lähiaikoina ;)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania vaatteita olet pikkuisille tehnyt! Vaikka minulla ei itselläni vielä käyttäjää tuollaisille olekaan, niin ajattelen täällä vaan, että sitten joskus...:) Tuollainen tyyli on niin mieleinen! Onnea odotuksen loppumetreille!

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana tipu, todella suloinen!

  VastaaPoista
 3. Oo mikä setti :) ystäväsi tykkää varmuudella! Mulla oli vuosi sitten aika lailla samanlaiset olosuhteet kuin sinulla :) Laskettuaika oli 26.6 ja lapsukainen syntyi 30.6 :D Mukavaa loppuodotusta. se on kyllä kutkuttavan jännittävää aikaa ja ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Löysin tänne Annikan sivuilta. Hienoja käsitöitä!! Nämä lintuaiheiset ovat kyllä tosi suloisia. Pitäisi itsekin kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja juttuja täällä, toivottavasti vaavi antaa sinun tehdä näitä lisää, minä ainakin kävisin mielelläni katselemassa. Onnea tulevaan koitokseen!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset onnen toivotuksista! Suuret odotukset ja toiveet kyllä on jatkaa ompelua vaavin tultuakin, ainakin alkuhässäkän jälkeen ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana tämäkin setti! Voi sinuakin, kun tuollaista kankaanpainokuumetta nostatat, vaikka minulla on muutenkin liikaa projekteja odottamassa!! ;)

  Hyvää loppuodotusta ja onnea koitokseen!

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja sulla täälä ♥

  Tsemiä tulevaan koitokseen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...