Yhteenveto näistä vuosista

Näin se vain menee kun aika kuluu, maailma muuttuu ja arki sen mukana.

Vaikka kuinka haluaisin pitää blogia elossa niin väistämättä se on jäänyt arjen kiireiden keskellä aivan puolitiehen. Olen aina pitänyt tärkeänä, että blogin kirjoittaminen ja ylläpitäminen pitää lähteä itsestä ja omasta halusta sitä tehdä. Ei siis siksi, että vain pitäisi. Haikeudella siis laitan nyt toistaiseksi viimeisen postaukseni tänne blogiin. Tulihan tätä blogia aktiivisesti jo pidettyä pitkän aikaa ja valtavat määrät ihania kommentteja olen saanut vuosien aikana. Isot kiitokset ihan niistä kaikista! Olette ihania!

Käsitöitä en toki ole unohtanut enkä varmasti jätä, vaikka blogi jää nyt taka-alalla. Minut ja puuhailuni löydät edelleen Instagramista ja Facebookista. Siellä jatkan tällä hetkellä käsitöiden postailuja. Tervetuloa siis sinne kurkkimaan!

Hipun Instaan pääset tästä ja facebookkiin tästä

En tule poistamaan blogiani enkä myöskään jätä lukijoita ongelmiin. Paljon sivuilla kuitenkin käy päivittäin ihmisiä, jotka hakevat erityisesti kaavoja ja ohjeita. Vastailen siis edelleen kysymyksiin ja pulmiin tulevaisuudessakin.Ohessa vielä suorat linkit suosituimpiin ohjeisiini. Mukavia ompeluhetkiä tästä eteenpäinkin. Pidetään suomalaisten käsityötaidot yllä!Täältä löydät suositun ohjeen ja kaavat oman Bägin tekoon. Ja täältä taas ohjeet ja kaavat pussukan tekoon.

Kommentit

 1. Hei Emmi, et ole lopetus ajatuksinesi yksin sillä kymmenessä vuodessa blogimaailma on todella muuttunut ja itsekin mietin onko mitään annettavaa omille blogeilleni. Tsemppiä arjen pyöritykseen ja ihanaa joulun odotusta, terveisin Ritu

  VastaaPoista
 2. Heippa Ritu! Kiitos kommentista! Blogimaailma on todellakin muuttunut eikä itsellekään tunnu löytyvän sitä aikaa pysyä menossa mukana. Toisaalta haluaisi niin kovasti, mutta muu elämä vie voiton. Onneksi instagramissa pääsee sitten helpommin ompelumaailmaan mukaan. Mukavaa joulun odotusta myös sinulle! 😍

  VastaaPoista
 3. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 164c589a38b5a7cbfa6b8942263b6699
  website kurma
  website kurma
  numara onay

  VastaaPoista
 4. Thank you for your explanation, very good content. dbcc4127d5efedf34e60129dcaf17d72
  define dedektörü

  VastaaPoista
 5. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
  betturkey giriş
  betpark giriş
  KBİWİQ

  VastaaPoista

Lähetä kommentti