Norsubody ja housut



Nyt on ollut paljon tekeillä kaikenlaista muille annettavaa joten värimaailma on hiukan vaaleanpunainen edelleen. Tässä on pieni 62 senttinen body ja housut omilla kaavoilla. Bodyyn olen painanut Donnon väreillä norsut juoksemaan pitkin kangasta. Vihreä norsu tuo pientä piristystä muuten niin vaaleanpunaiseen kokonaisuuteen. Olipas taas pitkästä aikaa kivaa pientä näpertelyä tämä sabluunalla painaminen.

Housuihin halusin lisätä pienen taskun, jotta niissäkin olisi jokin pieni erikoisuus. Housuista tykkään paljon. Voisin Neelallekkin tälläiset tehdä kun tuota vaaleanpunaista veloria on vielä jäljellä.

Sitten vielä helisevä helistin mukaan niin on kokonaisuus valmis!

Kommentit

  1. Oi kuinka ihana setti! Saaja on varmasti ihan onnessaan!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana setti! Kyllä varmasti on tykätty lahja!!! Tuo norsukuosi on niiin kaunis!

    VastaaPoista
  3. Tykkään housuista tosi paljon! Kiva juju tuo tasku, ihana idea.

    VastaaPoista
  4. Ihana setti! Tykkään kamalasti tuosta bodysta, jos olisi ostokangasta, niin tämä kiitäisi tältä istumalta kauppaan. Nuo vihreät norsut sopivat älyttömän hyvin sekaan ja tuovat kyllä kivasti lisää ilmettä!

    VastaaPoista
  5. Suloinen setti. Heti kuvasta katsoin, että onpa ihanaa norsukangasta, tuollaista voisin hieman eri sävyssä ostaa meillekin, mutta sehän olikin omatekemääsi :D Tosi kiva!

    VastaaPoista
  6. Ostokankaaksi luulin ensiksi minäkin norsukangasta. Mutta onkin itse painettu. Vau!

    VastaaPoista
  7. On reipas norsukuosi, minullekin tuli heti mieleen, että mistäs tuota kangasta sais:)

    VastaaPoista
  8. Kangaskauppa pystyyn:)
    Ostajia olisi...
    Hieno tuo helistin,
    onko se jostain vanhasta pöytäliinakankaasta tehty? Tulee jotain muistoja mieleen...

    VastaaPoista
  9. Vähänkö ihana asu, tuo norsu on sitten niin niin kaunis!

    VastaaPoista
  10. Onpa suloinen asu! Katsoin että onpas kivasta kankaasta ommeltu tuo body ja sehän olikin ihan itse painettu, vau! Tykkään myös tuosta vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä.

    VastaaPoista
  11. Oikein kiva setti, norsut ovat niin ihania, olin kyselemässä mistä noin kivaa kangasta löytyy, kun huomasin että itse olet sen tehnyt. Tosi kiva terv/Marika

    VastaaPoista
  12. No jo tuli hieno setti :).
    Noi norsut on ihan valloittavia :D ja helitin tuo kyl hymyn huulille.

    VastaaPoista
  13. Voi kuinka ihana setti! Tuo norsukangas on niin kaunista. Olet ihan käsittämätön noiden kankaiden painamisen kanssa! Mielestäni housuissa on hauskaa, että tasku on vain toisella puolella. :)

    VastaaPoista
  14. Tosi mahtava setti! Hienosti painetut norsut ja housujen tasku on kiva yksityiskohta. :)

    VastaaPoista
  15. No minäkin luulin, että norsutrikoo on "valmista" kangasta. Ei tullut edes mieleen, että olisi omaa tuotantoa. Ihana kuosi!

    VastaaPoista
  16. Ihania kaikki! Norsukankaaseen kiinnittyi munkin huomio heti. Tosi kaunista!

    VastaaPoista
  17. Voi miten ihania! Etenkin tuon bodyn kuviointi ja värimaailma meni suoraan sydämeen. Ihaninta, mitä olen pitkään aikaan nähnyt!

    VastaaPoista
  18. Vau! Minäkin täällä silmäilin, että mistäs tuo norsukangas on ostettu ;) Aivan ihana kokonaisuus, sopisi meidän tytölle täydellisesti:) Tykkään, tykkään ♥

    VastaaPoista
  19. aivan ihastuttavia vaatteita! ihailen teitä, jotka jaksavat itse painaa kankaita!

    Mieltä jäi askarruttamaan, että mistä nuo laput on tehty, joissa lukee "handmade hippu"? Ompelen myös itse, ja noilla olisi niin kiva viimeistellä vaatteet!

    VastaaPoista
  20. Paula: Olen ostanut kirjakaupasta tulostimen siirtopaperia johon olen tulostanut haluamani kuvan ja silittänyt sen puuvillanauhaan kiinni. Paperi on sellaista T-paita paperia, mutta sopii siis muuhunkin kuin paitoihin. Vaatii pientä näpertelyä, mutta kerralla saa tehtyä ison määrän. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti