10. heinäkuuta 2010

Kukallinen pussukka


Vielä yksi pussukka mahtuu mukaan! Käytin vielä varastossa olleen, viimeisen kehyksen. Tämä kehys on kultaisen värinen, ihan kiva sekin. Tämä ketainen kangas on taas Kontista löytämääni vanhaa lakanakangasta. Olin haltioissani tästä löydöstä, koska kangas ei ollut juurikaan ohentunut vaan oli kuin uutta kangasta ja sitä oli vielä paljon, koska kyseessä oli pussilakana.

Maanantaina lähdemmekin reissuun lahden toiselle puolelle, Tukholmaan. Katsotaan sitten, jos vaikka sieltä löytyisi jotain ihanaa käsitöihin liittyvää. Jos vaan jollakin on ideoita ja ehdotuksia kankaiden tai muiden ihanien paikkojen suhteen, joissa kannattaa käydä niin mielellään otan suosituksia vastaan!

19 kommenttia:

 1. Millä ohjelmalla muokkaat nuista kuvista taustan pois? :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisen pirtsakka :)
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka aurinkoisen, iloisen värinen =)

  Kivaa Tukholman-matkaa!

  VastaaPoista
 4. Ihana pussukka ja aivan kadehdittavan upea Konttilöytö!

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirtsakka pussukka, rakastuin!

  VastaaPoista
 6. Niin tuttua kangasta :)

  Sehän se meinaa olla vanhoissa lakanoissa että ovat usein jo niin pehmentyneitä ja haalistuneita ettei ainakaan koko kangasta voi käyttää.
  Ostan joskus sellaisenkin, jos on oikein ihana kuosi ja käytän sitten vain hyväkuntoisen reunaosuuden.

  VastaaPoista
 7. Kyllä täytyy vaan ihmetellä, mistä ihmeen kirppareilta kaikki aina löytää näin ihania kankaita? Itsellä ei onni kulje sen suhteen matkassa.Tosin nyt on pakko tunnustaa, etten ole IKINÄ ollut mikään retro-tyyppi.... ;O)... (no 60-70-luvuilla pakosta)
  Vaan enemmän harmooninen romantikko...Mutta jostain syystä kaikki nämä värikkäät kuosit ovat kuin huomaamatta alkaneet nyt tunkea "tietään sisimpääni"....

  VastaaPoista
 8. Kiitokset jälleen kommenteista! :))

  Ti-ti-uu: Käytän kuvien muokkaukseen Photoshop ohjelmaa ja kuvaan kohteet aina valmiiksi valkoista taustaa kohden, jolloin käsittelyä ei tarvita niin paljon.

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Täytynee perehtyä aiheeseen lisää, kivan näköisiä nuo vaatteet monessa blogeissa, kun ne on "irrotettu" :)

  VastaaPoista
 10. Ihana iloinen pussukka! Minullakin on tuota kangasta, pussilakana, tosin ei niin hyväkuntoinen.

  VastaaPoista
 11. vierailen blogissasi ensimmäistä kertaa. aivan ihania juttuja täällä ja upeita kuvia! <3 ihana pussukka <3

  VastaaPoista
 12. Tervehdys Tampereelta. En tiedä luetko vanhaan tekstiin liitettyä kommenttia mutta yritänpä kuitenkin.

  Kysyisin että millä sinä saat kiinnitettyä nuo kukkaronkehykset niin että pysyvät? siis miten saat ne puristettua kiinni, ilman että niissä on pihdinjäkiä tms. ?

  Informatiivinen, innostava ja mukavanoloinen blogi. Mahtavaa että työsi jälki on laadukasta (niin blogin mutta varsinkin tuotteittesi), ainakin näin koneen välityksellä. Sillä on merkitystä kun ajattelee osotomielellä näitä juttuja.

  Löysin sivuillesi vasta eilen, nyt olen näitä kahlaamassa läpi.

  Eeva

  VastaaPoista
 13. Eeva: Ihanaa, että tykkäät selata blogia ja suuri kiitos kauniista kommentistasi!

  Itse olen pähkäillyt saman asian kanssa noiden kehyksien kanssa. Olen ne tehnyt kaikki ilman kehyksien puristamista pihdeillä, eli siksi niissä ei ole pihtien jälkiä :) Olen käyttänyt paljon liimaa välissä ja ihan sormien kangasta apunakäyttäen hiukan painellut reunoja. En ole kovin paljon näitä tehnyt, mutta itsellä ei ole vielä mikään mennyt rikki vaikka ei ole reunoja kiinni painellut. :) Muuta ohjetta tähän asiaan en pysty antamaan. Tosin monet sanovat, että niiden pihtien kanssa oppii kyllä painelemaan niin ettei tule jälkiä ja uskon senkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohtimien leukojen väliin kartonkipalat molemmin puolin reunoja yhteen puristettaessa,laitan silti liimaa kehysten reunojen väliin niin varmasti pysyy.

   Poista
 14. miten nuo kehykset kiinnitetään tuohon ja mistä niitä voi ostaa tai saada??
  olisi kiva kokeilla tehdä kehksillä, kun olen käyttänyt itse vetoketjua .
  ja on kyllä ihanan pirteä pussukka :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...