7. kesäkuuta 2009

College-huppari ja housutTälläiset tuli tehtyä tällä kertaa. Ohjeet kumpaankin löytyi Ottobre 6/07 lehdestä. Ja vihreän sävyssä pitäydyin vielä varmuuden vuoksi - sopii sitten tytölle sekä pojalle :) Harmittaa kovasti kun täältä Porista ei tunnu löytyvän mitään todella ihania kankaita eli valikoima on aika suppea. Pitäisi joku kerta tutustua netin antimiin, jos vaikka sieltä löytyisi paremmin valikoimaa.

5 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia <3

  Tulen varmasit uudelleenkin seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla :)
  Onpas kauniit! Ihanasti piristää vielä tuo pallokuvioinen hupun vuori! Vihreä on kyllä kaunis väri ja sopii tosiaan kummalle vain.
  Onnea pienen ihmeen odotukseen!!!

  VastaaPoista
 3. Löysin blogiisi eräästä toisesta blogista. ihanan harmoninen blogi asettelultaan :) Kivoja juttuja olet tehnyt. Mukavaa odotsuat :)Tulen toistekkin vierailulle!

  VastaaPoista
 4. Tulin heti vastavierailulle ja oikein mukavaltahan täällä alku näyttää, kauniita juttuja olet tehnyt!

  Onnea uudelle blogille ja odotukseen! Minä olin viime vuonna tähän aikaan aika mahakas, neiti syntyi heinäkuun alussa. :)

  VastaaPoista
 5. Meiltä täältä KAuhavaltakaan ei oikein löydy hyviä kangaskauppoja,joten olen aika paljon tilannut netistä.Kannattaa käydä katsomassa kangastukku ja myllymuksujen sivut :) Lisäsin sinut blogilistaani niin ihania töitä sinulla eli varmasti tulen vielä uudelleenkin vierailemaan :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...