11. kesäkuuta 2009

Kesäpaita ja tiput


Tästä painatuksesta tykkään itse kovin ja muutenkin paita onnistui ihan hyvin, vaikka neppareiden kanssa tappelin ja lopulta sain ne hyvin paikalleen (kiitos Artun :) ). Paidan koko on 62 senttiä, joten tämän käyttöönottoa pitää vielä hetken odotella. Malli on jälleen Ottobre lehdestä ja kangas valkoista joustotrikoota, johon tein tiput kangasväreillä ja reunat resorista. Näitä painatuksia on kyllä ihana tehdä!

10 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä saat tehtyä nuin siistiä jälkeä :) Ihana tuo printtikin. Monellako eri sabluunalla teit linnun?

  VastaaPoista
 2. Vau, mitä vaatteita oot tehny.. ihan meinasin sanattomaksi jäädä! Lisään sut suosikeihini niin pääsen aina kurkkimaan että mitäs kaunista oot tehny! :)

  VastaaPoista
 3. Sabluunoita oli kolme, eli aluksi punainen pohja, jonka päälle tuli siniset siivet ja nokka ja lopuksi vielä valkoinen silmä. Mustan silmän tein vapaalla kädellä, ihan sudin päällä. On siellä joukossa muutama epäonninenkin lintu, mutta aika kivasti tuohon kankaaseen onnistuin painatuksen tekemään. :)

  Kiitos taas kommenteista! Niitä on kiva lukea.

  VastaaPoista
 4. Upeita tipusia ja niin kaunis paita!!! Minä olen kerännyt myös erinäisiä lintumalleja kansioon, mutten ole vielä saanut päätettyä mistä niistä tekisi sabluunat :)

  VastaaPoista
 5. Aah mikä ihana <3 Oisko mahdollista saada sulta tällä kuosilla olevaa kangasta?

  VastaaPoista
 6. Hantta: No eipä se täysi mahdottomuus ole. Jos vaan aikaa riittää niin mikä ettei ja tietysti kankaan määrälläkin on merkitystä, mutta pistäppä viestiä sähköpostiin niin katsotaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihana! Tosi taitavasti olet kuviot painanut!

  VastaaPoista
 8. Tulin vastavierailulle ja VAU! Aivan mahtavia juttuja sulla! Tuo tipu on kyllä niin mahtava!Itse tuossa juuri kans pingviinejä painoin ja aloin jo miettimään mitä painaisi tummalle kankaalle valkoisella.Tähän kankaanpainantaan jää koukkuun. Ja odottavan aika on toooodella pitkä.Meillä ei pikkumies ole vieläkään päättänyt syntyä.RV40+5 olisi menossa,tänään neuvola ja neuvolatäti lupasi jo viime kerralla että nyt laitetaan pikalähete äippäpolille ettei kasva hirveän suureksi kun itse en mikään suuri ole:D Saas nähd-ä+
  kuinka nyt sitten käy. Tsemppiä sulle. :)

  VastaaPoista
 9. voi miten kaunis paita! <3 aivan ihana! Tuota painantaa haluaisin kyllä itsekin oppia...

  VastaaPoista
 10. Mäki tykkään tästä lintukuosista! On niin hurmaava :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...