Itsetehtyjä nauhoja!


Olen jo ihastellut monessa paikassa kauniita nauhoja. Pari päivää sitten sain ajatuksen, josko nauhoja voisi itse tehdä juuri sellaisia kun haluaisi. Ja onnistuihan se! Nauha siis tyhjänä on kaupasta, mutta painatukset nauhoissa sain itse tehtyä ja tuiki yksinkertaisestikkin vielä.

Näihin ei tarvita kuin nauhan pätkä, kankaaseen silitettävää paperia, tietokone ja tulostin... ja tietysti ohjelma, jossa kuvia saa tehtyä. Nämä ovat siis ihan tulostettuja kuvia, jotka olen silittänyt kiinni nauhaan. Tykkään itse kovasti näistä ja siitä, että näitä voi siis tehdä juuri sellaisia kuin haluaa. :)

Kommentit

 1. Hienoja! Olet kyllä tosi kekseliäs, itselle ei olisi tullut tuollainen(kaan) mieleen.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienoja!!! Ja mahtava idea, ei ole tullut kyllä mieleenkään....

  VastaaPoista
 3. Nauhasi ovat tosi kivat!

  Olin miettinyt samaa, kun kaipailen jotain sellaista omaa logoa ompeluksiini. Joku kiva kuva ja oma nimi tms. Mulla on perintönä paljon valkoista ja luonnonväristä nauhaa.

  VastaaPoista
 4. Nättejä ovat! Olet kyllä eri kätevä.

  VastaaPoista
 5. Upeita nauhoja! Tätä on tehnyt mieleni kokeilla mutta ensin pitäisi saada toimiva tulostin. Mokoma irtisanoutui juuri kun aloin innostua valokuvien siirtämisestä kankaalle. Muutkin työsi ovat tosi taidokkaita, en ole ehtinyt aiemmin sitä vaan sanoa :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava blogi sinulla! Ja siis aivan upeita nauhoja. Ei ollut kyllä pienessä mielessäkään käynyt nauhojen koristeleminen tuolla tavalla, mutta ideaahan saattaa suorastaan joutua kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 7. Wau! Tosi hienoja! Mä olen ostanut nauhaakin valmiiksi, että painaisin kuvia, muttei tullut tulostaminen mieleenkään! Onko sulla sellaista silitettävää siirtopaperia mille olet tulostanut?

  VastaaPoista
 8. Tosi ihania. Mahtava idea... =) Itse en jaksaisi alkaa näpertämään, mutta on kyllä kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista
 9. Tosi hienoja! Kestävätkö nuo silittämistä? Eräässä toisessa blogissa oli kans ite tehtyjä nauhoja ja hän meinas että kuvio ei kestä silitysrautaa. Harvoin kyllä silitän ja yleensä nurinpäin mutta pitäähän sitä silti pohtia kaikkea.

  VastaaPoista
 10. Vau! tuotahan pitää kokeilla itsekin kun niitä nauhoja olen minäkin kaipaillut mutten mistään ole löytänyt mieleisiä!

  VastaaPoista
 11. Ihan loistava idea. Nuahat ovat tosi hienoja.

  VastaaPoista
 12. Ihan loisto idea tosiaankin.Ihania!!

  VastaaPoista
 13. wauuuu, noi linnut ja lehdet on makeita ja ihanimpia noista.

  VastaaPoista
 14. Ansku: Juu kyllä se on sellaista paperia. Eli sille tulostetaan kuva ja silitetään väärin päin kankaalle ja poistetaan paperi.

  Joska: Kun kyselit silitystä niin tein kokeiluja miten pysyy. Ohjeissa lukee, että nurjalta puolelta silityksen kestää. Kokeilin kuitenkin oikealta puolelta ja hyvin pysyi kyllä kuvat. Sen huomasin kyllä, että jos kuva ei ollut täysin ehtinyt kiinnittymään kankaaseen niin värit haalistu silityksestä, mutta ne, jotka oli hyvin kiinnittynyt niin pysyi ilman muutosta. Eli kuvat kannattaa kiinnittää hyvin eli silittää tarpeeksi kauan ja tarpeeksi kuumalla raudalla.

  Kiitos kaikille taas kommenteista! Niitä on ilo lukea!

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana idea!
  Itse olen tulostinta kaivannut jo jonkun aikaa, nyt olen luvan saanut sellaisen hankkia, kunhan löydän sopivan.
  Lisäsin myös blogisi kirjanmerkkeihini, täällä tulee varmasti vierailtua useasti!

  VastaaPoista
 16. Kiitos loistavasta ideasta! Löysin blogiisi sattumalta ja tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 17. Hyvä tietää. Johan mulla tovin on marinoitunut paperitkin valmiina joten ehkä tän vuoden puolella selviän kokeilemaan tätäkin.

  VastaaPoista
 18. voi mikä idea, ei tullut minullekaan mieleen :) ja aivan ihania muitakin tuotoksia sinulla. Nostan hattua että ehdit (lapsen hoidon ohessa) ja ennenkaikkea osaat tuollaisia tehdä. Jään tänne vielä ihastelemaan tekemisiäsi. Ja sitten alan suunnittelemaan omia nauhoja, kiitos tuhannesti tästä ideasta!

  Tinde Puuhastelijat-blogista

  VastaaPoista

Lähetä kommentti