Siili huppari


Nyt on kyllä ollut kesämenoja ja tekemistä pienoisen kanssa niin paljon, että päivitykset ovat antaneet odottaa itseään. Mutta koska lähiaikoina on ollut todella monta hyvin nukuttua yötä niin virtaakin löytyi hupparin tekoon. Tälläinen pusakka lähti Oulun suuntaan.

Sekä päällinen että vuori on trikoota ja kaava löytyi Ottobre lehdestä 4/07. Hupun mallin muokkasin hiippa-malliseksi. Rintaan aplikoin piirtämäni siilen. Seuraavaksi tuolla pöydällä odottaisi ihanaa kukallista kangasta, josta on syntymässä mekko. :)

Kommentit

 1. Kiva väriyhdistelmä ja siili tekee huppariin viimeisen silauksen! Varmasti käyttäjälle mieluinen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihan sikana tästä ihanasta hupparista <3 Piristi kummasti päivää ja oli aivan sanattoman ihana myös näin luonnossa kuin kuvissakin. Tulee varmasti olemaan lempparitakkimme.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana huppari!
  Tuollaiset ne on pienille niitä parhaita vaatteita, mukavia ja pehmeitä päällä ja helppo pukea:)

  VastaaPoista
 4. Loistava huppari! ja juuri tuota kaavaa olen yrittänyt etsiäkin, mutta en muistanut mistä lehdestä ohje oli. :) kunhan saan meneillään olevan työn loppuun niin lähdenkin etsimään kyseisen lehden esiin ja kaavan piirtoon. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana huppari!!! Minulla olisi kanssa työn alla...

  VastaaPoista
 6. Kivat värit ja siili on piste i:n päälle!

  VastaaPoista
 7. On muutes hieno huppari, väreistä tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 8. Oi siitähän tuli kiva, haaveissa tehdä sama huppari pikkuiselle !

  VastaaPoista
 9. Tulin vastavierailulle blogiisi. Todella ihania juttuja sinulla täälä! Itse en ole koskaan kokeillut kankaanpainantaa (tai on lapset tuputellut kasseihin kuvia), joten se jäi itämään, että josko joskus kokeilisin :) Ja vauvelisi on niin söpö :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti