KangasostoksillaOn pakko esitellä uusimmat kangasostokseni, jotka tein tuolta valtameren toiselta puolelta -Yhdysvaltojen puolelta. Ensimmäinen tilauskokeilu onnistui vallan mainiosti ja kankaat oli vielä ihanampia kuin odotin. Kankaat on tilattu Pink Chalk Fabricsistä. Kahdessa viikossa kankaat saapuivat kotiovelle. Nyt vain kun raaskisi näistä vielä tehdä jotain eikä vain ihailla näitä pöydällä. ;)

Kommentit

 1. Aah, sydämeni vei nuo vasemmassa ylänurkassa olevat kankaat <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Ehdinkin jo ihmetellä, miten muut löytävät kangaskaupoista tuollaisia helmiä, mutta sitten huomasin, että ne onkin tilattu.. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kankaita, nyt vaan rohkeasti ompelemaan! Tosin miullakin aina sama ongelma uusien ihanien kangaiden kanssa, niitä haluaisi vain silitellä ja ihailla eikä millään raaskisi käyttää...

  -Piia

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita! Innolla odotan, mitä niistä tulee. Tilaus tuolta toimi minullakin hienosti.

  VastaaPoista
 5. Kääk mitä ihanuuksia!!!! Pakko kait itsekin tilata, monta kertaa olen jo ihaillut! Minkä vahvuisia ne on?

  VastaaPoista
 6. On kankaat kyllä ihania! :) Oon ihan vinksahtanut näihin ihaniin puuvillakankaisiin. Nämä kaikki kankaat on tosi hyvän paksuisia... ei liian ohuita, mutta ei liian paksujakaan vaatteisiin, eli juuri passelin paksuisia ja laadukkaita. Siitä vaan tilaamaan... eipä ole mitään huippu kalliitakaan.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan värisiä noi oikeen yläkulman kukka- ja pallokankaat!

  Vähän sama fiilis tuli kun PrinsessaTriolla, että käääääk, pitääkö näitä itekin tilata =)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania!! Jos minulla olisi vauva ja minulla olisi aikaa ja jaksamista, niin tilaisin tuolta vaikka mitä ihanuuksia ja ompelisin pari neliöliinaa... =D

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kankaita, tulee heti tarve tilailla sitä sun tätä. Kauniita asioita olet muutenkin tehnyt!

  VastaaPoista
 10. Upeita kankaita! Kyllä siellä rapakon takana kaikki on suurempaa.. ei sentäs :)
  Mainiota kun löysin blogisi!

  VastaaPoista
 11. Tosi houkuttelevia kankaita! Minullakin on tehnyt mieli tilailla tuolta maailmalta, mutta siihen on tyssännyt, kun tullit ym. mietityttää (vai koskekeeko ne vain jotain tosi suuria ja painavia lähetyksiä?)... Minkälaiset olivat lähetyskulut ja tuliko päälle muita kuluja...?
  Olet muuten tehnyt todella kauniita töitä:)!

  VastaaPoista
 12. Anette: Itsekkin pohdiskelin ja etsin tietoa tuosta tullista ym, mutta yllätävän helposti kaikki meni. Postikulut oli Usasta vaivaset 13 dollaria, about 7 euroa. Muita kustannuksia ei tullut. Tullista sain tietoa että yli 45 euron ostoksista menee verot ja nämä tullataan, mutta meidän 60 euron ostokset ei mennyt tulliin joten ei tullut verojakaan. Ehkäpä ne ei noin pieniä ostoksia vaivaudu tullaamaan. Ja kankaat olivat kyllä edullisiakin ja hienoja! :) Kannattaa kokeilla jos halajaa erilaisempia kankaita.

  VastaaPoista
 13. Ihania kankaita. Minkä hintaisia olivat. Mulla on aina sama ongelma kun löydän jonkun yli-ihanan kankaan, että en meinaa raaskia leikata, mutta sitten ajattelen, että saahan sitä lisää.

  VastaaPoista
 14. Iida-Maria: Kankaat oli noin 8 dollaria (n. 5,5 euroa) metriltä tai ei se ihan metri ollut kun noilla on omat mittayksiköt, mut lähelle metriä. Ja leveys oli noissa kankaissa semmonen 110cm, eli ei se 150cm mikä suomessa yleensä on. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti