Mekkoa ensi kesään!


Nyt taidan olla hieman aikaisessa ompeluksien kanssa :) Teki niin mieli tehdä jotain noista uusimmista kankaista, mutta muuta en nyt keksinyt kuin tälläisen aika yksinkertaisen mekon. Kiva tästä kyllä tuli. Tosin en ole vielä saanut kokeilla mekkoa tytön päällä kun mekko on vielä liian iso. Menee sitten ensi kesänä. Nämä on kyllä ihania kankaita, onneksi molempia jäi vielä jäljelle. Kaavat olen itse piirtänyt ja kankaat ovat tilattu Pink Chalk Fabrics -liikkeestä.

Tuon merkin sain vihdoinkin tehtyä. Se tuo kivan lisän vaatteelle. Nimeä mietein kauan ja päädyin sitten tuohon Kultahippuun. Ajattelin vielä muuttaa blogin ulkoasun sitten kun ehdin ja muuttaa nimeksi tuon Hipun. :)

Kommentit

 1. Tuo kangas on ihan mahtava! Onko se trikoota vai onko sulla jossain piilossa vetoketju?? Kauniin nimenkin olet keksinyt...

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä tosiaan hauskaa kangasta :) Miten maltat odottaa ensi kesään, että saat mekon käyttöön :D

  VastaaPoista
 3. Kangas on tosiaan ihana, ja kaunis mekko! Kiva nimi tuo Hippu :)

  VastaaPoista
 4. Hieno on! Teitkö suon merkin painamalla vai muuten?

  -Paula

  VastaaPoista
 5. Hieno merkki ja kaunis mekko. Muakin kiinnostais teitkö itse tuon merkin ja miten?

  Terkuin, ex-Hermione :)

  VastaaPoista
 6. PrinsessaTrio:Kangas on puuvillaa eli ei veny, mutta malli on sellainen, että menee päälle ilman vetoketjua.. tai ainakin pitäisi :) Saa nähdä sitten ensi kesänä :D

  Piipadoo, Petra: Tuon lapun tein samalla tavalla kuin aikaisemmat nauhat, eli tein merkin ekaksi kuvankäsittelyohjelmalla ja tulostin sen sitten siirtopaperille (tulostimeen sopivan paperi, joka silitetään kankaaseen) ja silitin kiinni nauhaan. Helppoa ja yksinkertaista :) Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 7. Tykkään mekosta, kuvasta ja merkistä. Noita merkkejä pitäisi kyllä ihan oikeasti saada tehtyä jotta sais viimeisteltyä vaatteet.

  VastaaPoista
 8. Kiva nimi tuo Hippu :). Ja mekko on kyllä ihan kuolattavan hieno.

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko! Voihan sitä pitää talvellakin pitkähihaisen ja sukkisten kanssa :)

  VastaaPoista
 10. Kangas on kyllä tosi ihanaa ja ihana on mekkokin!! Mullakin on tuota siirtopaperia ostettuna,en ole vain vielä saanut aikaiseksi sitä kokeilla. Kaikenlaista kivaa sillä kyllä varmasti saa tehtyä.

  VastaaPoista
 11. Hei! Vierailulla ensimmäistä kertaa. Ihania vaatteita olet tehnyt ja mitä kankaita! Saumurikuume nousee täällä entisestään...

  Energistä syksyä!

  VastaaPoista
 12. Moi! Olen löytänyt blogien ihmeellisen maailman ja käynyt ihastelemassa jo useampaan kertaan hienoja käsitöitäsi. En voi ymmärtää miten pienen lapsen äiti voi ehtiä ja jaksaa ja vieläpä noin viimeisen päälle. Upeaa! Lienee pakko aloittaa ompelu itsekin monen vuoden suunnittelun jälkeen. Terveisin vähän isompien lasten äiti..

  VastaaPoista
 13. Tämä on niin ihana! Mahtavia nämä tilaamasi kankaat! :)

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana mekko!
  Kangas on aivan ihanaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti