Kassia itselle


Tässäpä tämä kirppikseltä löytynyt pöytäliina ja lakana on nyt kassina. Tästä tuli kyllä tosi mieleinen. Sain käytettyä paljon kierrätysmateriaaleja, koska vetoketju on myös kirppikseltä ja kiinnitys nappi on kirppikseltä löytämästäni vanhasta kassista, joten vain langat ovat uusia. Nämä värit on kyllä mielestäni todella ihanat, sopii sitten käytettäväksi (toivottavasti) valkoiseen talveen.

Kaavana on tässä ihan oma kaava ja kokoa tällä on noin 30 cmx30cm. Sangan tein sen pituiseksi, että se sopii itselle. Tykkään käyttää laukkuja, jotka saa vain heittää pään yli olalle, joten pysyy hyvin matkassa vaikkapa Neela kantaessa. :)

EDIT:
Kaavat näihin tosiaan on omat, mutta joskus aiemmin olen tehnyt kassin tämän ohjeen mukaan ja siitä olen lähtenyt kehittämään kaavaa eteenpäin omanlaiseksi malliksi. Mutta siis tuo Ottobreen ohje on ihan hyvä peruskassi. :)

Kommentit

 1. Tosi kiva pirteä kassi ja hieno malli.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kassi! Hienosti sinä itse suunnittelet kaavat tällaiseen :). Minä odotin ihan onnessani, että pian on kohta, jossa tulee kertomus mistä kaavat on, eikä sitten tullutkaan. Mutta siis tämä on niin UPEA!!
  Mäkin haluuuuuun.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen kassi. Nuo värot ovat todellinen piristysruiske! Mallikin näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno kassi!!! Ja tuo väri on niin ihana...

  VastaaPoista
 5. IHANA kassi. Nuo väritkin on just eikä melkee mun makuun. Näkyy ainakin talven valkeudessa (tai pimeydessä) ;)

  VastaaPoista
 6. A I V A N S I I S I - H - A - N - A!! =O

  Todella kauniit väritykset ja malli mitä hurmaavin. =))Voi kun saisi itsekin aikaiseksi (ja osais...)! Minulla on hurja laukkupula.

  VastaaPoista
 7. Ja hienohan siitä tuli! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 8. huikea kassi! Sulla on kyllä silmää ja taitoa!! kirpparit on parhaita :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis laukku. Pidän kankaasta.

  VastaaPoista
 10. Kauniit värit ja malli. Tosi kiva laukku!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti