Punaisia huovutettuja tossutNo niin... nyt vielä kerran näitä tossuja. Näitä täällä blogissa nyt sitten riittää oikein toden teolla. Tilauksena tuli tehdä kahdet punaiset tossut ja tälläiset niistä nyt sitten tuli. Toisessa hempeilee sydän ja toisessa on kukkanen lehtien kera.

Ohje tossuihin löytyy Novitan sivuilta täältä. Sieltä katselemaan ohjetta ja virkkaamaan pukinkonttiin lämpöiset tossut. On muuten helppo tehdä. Aloitin itse virkkausharrastuksen tällä ohjeella ja selvisin hyvin. :)

Nyt täällä onkin menossa jouluompeluksia, joten blogilla tulee olemaan näin ennen joulua varmasti hiljaisempaa kuin tavallisesti. Mukavaa joulun odotusta lukijoille! :)

Kommentit

 1. Oi, nämä on kyllä kauniita. Hyvä kuulla tuosta ohjeestakin, että on helppo ja toimiva. Pitäs nimittäin yhdet pukinkonttiin vääntää, kummasti vain on noita omien tyttöjen ompeluksia nyt työn alla...

  VastaaPoista
 2. Ihania on nuo tossut ja kyllä tuo neulahuovutus antaa niihin paljon lisäilmettä. Mullakin on yhdet tossut valmiina ja toiset tuloillaan :) Tosin teen neulomalla mutta ohje löytyi kylläkin Novitasta!

  VastaaPoista
 3. Kauniit tossukkaiset.
  Itse joskus virkkailin ystävien vauvalle ja he pitivät kovasti, pitäisiköhän itsekin tehdä muutamat pukinkonttiin, kun on tuota huopasta jokunen kerä kaapissa : )

  VastaaPoista
 4. Hienoja tossuja olet jälleen tehnyt ;)
  Voisi itsekin innostua pukinkonttiin tuollaiset tekemään!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania nämäkin tossut! Saattaisin innostua noita kokeilemaan, ihana joululahjaidea!

  VastaaPoista
 6. voi että kun mäkin saisin tehtyä lisää noita jouluks! Ja vaikka ihan itselle! Ihania on!

  VastaaPoista
 7. Todella kauniita jälleen kerran! :)
  Oletko muuten saanut ohjeen mukaisesti tehden oikean kokoisia tossuja? Yhdet tossut olen tällä ohjeella virkannut ja siinä koko meni kyllä kovasti alakanttiin...

  -Piia

  VastaaPoista
 8. Taas kauniita tossuja! Noista sydäntossuista tulee mieleen retro-sydänkangas, mun lemppari.

  VastaaPoista
 9. Piipadoo: Olen kyllä saanut juuri oikean kokoisia tossuja. Mikäköhän mahtaa olla syynä että sulla tuli liian pieniä... Kai olet virkannut tossut kahdella lankakerällä? Yhdestä virkatessa tulee lasten tossut, en kyllä muuta syytä keksi :I

  VastaaPoista
 10. Heippa ! Hienoja tossuja olet tehnyt ! Mitenhän jos tekee lasten kokoisen, tulisiko hyvin samalla ohjeella mutta yksinkertaisella langalla ? Ihan kuin olisin joskus jossain sellaiseen ohjeeseen törmännyt ?? =)

  VastaaPoista
 11. Hanna: Itse myös muistan lukeneeni tälläisen asian jostain ja olen siitä melkein varma että asia on näin. En ole itse tehnyt yhdellä langalla joten en voi ihan varmaksi sanoa. Jos kokeilet ja onnistuu niin ilmottele, olisi kiva tietää tuleeko sillä tavoin pikkutossuja :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti