Huovikset
Vielä kerran huopatossut vaikka taisin jo viime kerralla luvata että ovat viimeiset. Näihin virkkasin tällä kertaa kukkasen, jonka ohjeen löysin aivan ihanasta kirjasta Lesley Stanfieldin Anna kaikkien kukkien kukkia. Tuolta löytyy mitä ihanimpia ohjeita kukkien neulomiseen ja virkkaamiseen. Suosittelen! Ohjeet ovat selkeitä ja helppotekoisia.

Ohje tossuihin löytyy Novitan sivuilta täältä.EDIT:

Minua jäi harmittamaan tekemäni lappunen tossuihin, jos se antoi väärän kuvan tossujen alkuperästä ja jottei tulisi väärinkäsityksiä poistin lappusen. Täst edes käytän niitä vain täysin itsetehtyihin ompeluksiin tai muotoilen tekstin lappuseen toisin. :)

Kommentit

 1. Voi nama sinun tossut ovat niin ihania!

  VastaaPoista
 2. Jälleen ihanaiset tossut! Ja sinun tuotelappusi on niin ammattimaisen näköinen! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 3. Hienot ja varmasti lämpimät. (:

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Kadehtien katson sun tyylikkäitä tuotelappuja. Just mietin joululahjoihin jotain vastaavaa, mutta laiskuus iski =)

  VastaaPoista
 5. Kauniit on Huovikset.
  Itse en ole vieläkään tehnyt, vaikka kaivoin jo langatkin valmiiksi kaapista aikaa sitten.

  VastaaPoista
 6. Myytkö sinä näitä tossuja kun niissä on tuollainen oikea lappukin? Jos käytät toisten ohjeita, niin kai sulla sitten on lupa tuohon myymiseen? Mun mielestä uniikki tuote on sellainen jonka olet itse keksinyt tai edes tehnyt ohjeen, siihen ei riitä se että olet sen virkannut toisen ohjeesta.

  VastaaPoista
 7. Nipsu: Kiitos kommentista! :) En ole myynyt tossuja, vaan nämä ovat menneet lahjaksi. "tuotelapun" olen tossuihin laittanut siksi, että en voi suoraan vastaanottajalle kertoa esim. pesuohjeita. Näin ne voi yhdistää tuotteeseen ja antaa tietoa tossuista. Osoite blogiin on siksi, että pääsee katselemaan tuotoksia lisää ja tätä kautta saa tietoa esim. tossujen alkuperäisestä ohjeesta, jos on itse kiinnostunut niitä tekemään. Ja Uniikilla miellän sen, että näitä on olemassa vain yksi tälläinen kappale, eikä ns. massatuotantoa. Voi toki olla että olen väärässä. Pitääpä slevittää asia :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat tossut. :) Pitäis itsellänikin innostua nuo tekemään. Aivan upea lahja tuollain, että tulee ohjeetkin mukana.

  VastaaPoista
 9. kivat tossukat :) mulla on itselläkin käytössä samantyyliset, ystävän äidin tekemät tossut ja ovat ihan ehdottomat näin kylmillä ilmoilla. tykkäsin myös tekemistäsi pussukoista tuolla aiemmissa postauksissa, ihaneja <3

  VastaaPoista
 10. Ihania juttuja sinulla ja tossut varsinkin :),pitäisi itsekkin tehdä! Ja täällä kässäblogeissa näimmä liikkuu joku pahanilmanlintu joka on jo muutaman ihanan käsityöläisen mielen pahoittanut :( eiköhän jätetä tuollaisen hölmöläiset huomiotta!! Ei edes uskalla "omalla nimellä" esiintyä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti