Kassi kukkasella
Tälläinen kassi lähti myös joululahjakääröön. Kirpputorilta tein halvan löydön jokin aika sitten, ostin vanhan laukun, jossa siis nämä kahvat olivat. Ne pääsivät nyt uuteen kassiin ja sopivat siihen oikein hyvin. Päälli- että vuorikangas on puuvillaa ja ruskea on löytynyt eurokankaan palakankaista ja pilkkuinen kangas on aitoa vintagekangasta täältä Porista löytämästäni ihanasta kangasmyymälästä, joka siis myy pakalta vanhaa 60 ja 70 luvun kankaita. Kukkasen laukkuun olen virkannut itse kuten myös siis kaava laukkuunkin on itse hahmoteltu. Tämä oli mielestäni onnistunut kokonaisuus ja oli vastaanottajallekkin mieluinen ;)

Kommentit

 1. Hieno laukku hienoilla sangoilla!
  Asutko sinäkin Porissa! Mielenkiinnosta kysyn, että mistä täällä saa vanhoja kankaita pakalta!? Kuulostaa ihanalta :D

  VastaaPoista
 2. Iita: Juu, Porissa asun! Kiva että täältäkin päin joku täällä :) Sataneule myy Kuukkarissa näitä vanhoja kankaita, jotka ovat osa peräisin puuvillatehtaan jäämistöistä. Sieltä löytyy mm. vanhoja nappeja ja vaatteitakin (Neuvosmiehenkatu 7). Kannattaa käydä katsomassa! On auki muistaakseni arkisin.

  VastaaPoista
 3. Ikinä moisesta paikasta edes kuullut! Pakko käydä tsekkaamassa, kunhan kelit hieman kohenisi, sillä käveleminen tuossa loskassa ei oikein miellytä =)
  On kyllä kiva bongata joku "meikäläinenkin" täältä blogimaailmasta :D Ties vaikka joskus törmättäisiin esim. MLL:n kautta (mikäli käytät MLL:n lastenhoitopalvelua, siellä olen lastenhoitajana :DD) =)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus, mitä laukkuja olet tehnyt. Mulla on vähän samantapainen laukkuprojekti meneillään kuin sulla tässä postauksessa.

  VastaaPoista
 5. Olen useasti kurkannut blogiisi kun sen huomasin joskus seuraamani ruttunutun kautta, mutta nyt yllätyis että olet täältä Porista, tai toisaalta miksi ei, mutta jotenkin aina kuvittelee kaikkien netistä lukemiensa olevan jossain kaukana. Sataneuleen vintage-myymälä on ihana, olen ostanut sieltä muutamia paitojakin itselleni.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti