"Muutama" pussukka

Ihana joulu on nyt takanapäin ja sitä saa nyt jäädä sitten muistelemaan hyvällä. :)

Aloitin joulujuttujen teon jo hyvissä ajoin joskus lokakuun puolella, joten oli hyvää aikaa keksiä kaikkea pientä ja kivaa. Tässä on kasa erilaisia pussukoita, joista napsasin kuvat ennen paketteihin käärimistä. On erikokoista ja näköistä. Kullekkin vastaanottajalle suunnitellut kuosivalinnat. :) Kankaat ovat sieltä sun täältä hankittuja, jotkut uusia, mutta suurinosa kirppikseltä ostettuja kuten vetoketjutkin. Kaavat näihin pussukoihin ovat omia.

Lisää tulee joulujuttuja kunhan ehdin niitä tänne päivittelemään.

Kommentit

 1. Ihania pussukoita, kauniit kankaat!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita ja tosi monta! Ihan kateudesta vihreänä täällä saa olla ;) Itselleni kun kävi niin, että lahjaideoita oli enemmän kuin aikaa toteuttaa kyseisiä ideoita...

  VastaaPoista
 3. Kyllä on ihania pussukoita. Kankaita minäkin ihastelen.
  Kuinka nuo marimekkotyyppiset kukkarot valmistetaan? ...ja miten siis tuo sulkumekanismi asennetaan?

  Mitä pukki toi teidän perheelle? Saiko Atu mitään?

  VastaaPoista
 4. Kauniita pussukoita ja kivoja kankaita :) Paljon olet noita jaksanut tehdä.

  VastaaPoista
 5. Joo.. muutama..;) Nää on sitten aivan ihania! =) Oot taitava.

  VastaaPoista
 6. Hurmaavia pussukoita, varamsti ovat olleet mieluisia lahjoja : )

  Kuinkas tuo nipsukehyksen laitto onnistui?

  VastaaPoista
 7. Ompas paljon ihania pussukoita!!!

  VastaaPoista
 8. On kyllä tosi nättejä. Muakin kiinnostaisi miten sait nuo metalliosat pysymään kiinni kankaassa? yritin itse joskus jollain tekstiiliimalla, mutta ei kyllä ollut kovin helppoa ja lopputulos ei vaikuttanut kovin kestävältä..

  VastaaPoista
 9. Kyselijöille, ainakin Pientä Kivaa-blogissa on ohje noihin kehyksiin (aurinkoista.blogspot.com), sieltä vaan ohje-kategoriasta.

  Tosi kauniita pussukoita, mistä tuon vikan pussukan kangas on?

  VastaaPoista
 10. Tosiaan, kiitos Feelle tuosta linkkitiedosta! Tuolla olenkin joskus käynyt katselemassa pussukoita ja näytti siellä hyvä ohje olevankin ja samalla tapaa olen nämä omat tehnyt. Nämä ovat kaksi ensimmäistä pussukkaa kehyksellä ja pitää yllä myöntää ettei se ihan helppoa ensiksi ollut. Olen laittanut kehykseen sisälle paksun kerroksen Erikeeperiä ja vain työntänyt kankaan sisään ja avittanut terävällä esineellä kankaat syvemmälle. En ole painanut kehyksiä kiinni millään. Nyt vielä ainakin on liimaus pysynyt erittäin hyvin, tosin oma pussukka vielä testikäytössä. :)

  Hipsu: Saatiin kyllä pukilta paketteja isot määrät ja ihmettelinkin että ollaanpas sitä oltu killtejä ;) Voisin joitain lahjaksi saatuja käsitöitä tännekkin kuvailla näytille kun ovat niin kauniita. Ja kyllä... Atukin sai paketteja, jos jonkinmoista lelua ja luuta :D joten onpa hänkin ollut sitten kilttinä ;))

  VastaaPoista
 11. Fee-: Niin, tuo turkoosikangas on ostettu jenkeistä Pink chalk fabric -nettikaupasta.

  VastaaPoista
 12. Onnekkaita lahjansaajia:) Ihania!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti