Kesää odotellessa ja saumurin testausta!Todellakin, sain kun saikin vihdoin ostettua tai pikemminkin päätettyä minkä saumurin nyt ostan. Kävin testaamassa Jukin konetta mallia mo-554de ja komiasti se toimi. Se lähti sitten mukaan liikkeestä ja toivon, että ei ollut huono valinta vaikka en paljon koneesta enkä merkistä tiedä. Kuulemma hyvä on... saapi sitte nähdä ;) Laitan vaikka kuvaa kun kerkeän siitä kuvan ottamaan.

Kuvittelin, että olisin jo uudella saumurilla ommellut ja kokeillut vaikka mitä, mutta meidän pikkuneiti kävi rokotteella ja nyt on kuumetta ja flunssaa, joten saumuri saa nyt odottaa. Yhden paidan sentään sain tehtyä kun olin kappaleet jo valmiiksi leikannut. Kaavat olen itse aikaisemmin piirtänyt. Olen harmitellut kun kivoja trikoita on niin vähän, joten ajattelin kokeilla laittaa trikoopaidan koristeeksi puuvillasta tehdyn hahmon ja hyvinhän se toimii vaikka ei tuolta kohdin joustakkaan. Tällä tavoin saakin tehtyä mitä ihanampia yhdistelmiä. Seuraavaksi kun laitan puuvillakankaan toiselle puolelle vielä tukikankaan niin ei lähde reunat liestymään

Kommentit

 1. Oikein suloinen paita.

  Onnea uudesta saumurista : )

  VastaaPoista
 2. Onpas pirteä paita! Taas tuli vaan mieleen, että tytölle olisi niiiin paljon kivempi ommella vaatteita, kun pojalle.. :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia ompeluhetkiä uudella saumurilla :)

  Tuo kangas on ihanan pirteetä. Ihan voin kuvitella kesän ja kärpäset kun katselen tuota paitaa :) Mullakin löytyy vielä jemmasta jonkin verran tuota ihanuutta!

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavia ompelushetkiä uuden koneen kanssa!

  Ja ihanan kesäinen paita! Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kesäinen tunika!!!

  Ja onnea uuden saumurin omistajalle!

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteä paita! Ihan tulee kesä mieleen.

  Pitäisi itsenkin varmaan alkaa selata kesäisempiä kaavalehtiä, kun tuntuu, että vaatetta näihin keleihin tytöillä on sen, minkä ehtivät pitää tai ylikin.

  VastaaPoista
 7. Ihanan pirteä paita! Mulla on samaa kangasta kaapissa odottamassa ja olin suunnitellut samantyylistä paitaa. :) Ehkä vielä teenkin jos sua ei haittaa.
  Onnea uuden saumurin johdosta! Toivottavasti se toimii paremmin kuin mun. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteä tunika! Tykkään tosta trikoostakin paljon, on hyvänlaatuista ja niin kivan väristäkin. Suloiset nuo edelliset tossutkin :)

  Onnea uudesta saumurista!

  VastaaPoista
 9. Vau! Aivan ihana! Mistä nuin ihanaa kangasta? Ja oliko muita värejä? Mallikin on sievä!

  Työniloa uuden saumurin parissa!

  -AnniKa

  VastaaPoista
 10. Onpa nätti, saako udella mikä kaava?

  VastaaPoista
 11. Ihana paita!
  Minä tässä utelen, että minkä hintainen tuo Jukin saumuri mahtoi olla?
  Itse haaveilen saumurista, keräillen rahaa sitä varten. Täällä on vain Berninan/Berneten myynti, joten sillä tiedustelen, josko sitä lähtisi vähän suurempaa valikoimaa kohti suurempaan kaupunkiin :)

  VastaaPoista
 12. Ihana paita! Ja uusi taustasi myös on aivan ihanan aurinkoinen. Tämä vuodenaika selvästikin saa kaipaamaan keltaista.

  VastaaPoista
 13. Ihana raikas ja kesäinen tunika :)

  VastaaPoista
 14. Kiitokset positiivisista kommenteista! :)

  NorppaStiina: Tottakai voit tehdä! Kivaa nähdä millanen sun paidasta tulee :D

  AnniKa: Tämä on Eurokankaasta ostettua Nanson kangasta eli on hyvänlaatuistakin vielä. Tätä oli keltaisena ja punaisena. Ainakin viikko sitten tätä ihanuutta löytyi vielä Porin Eurokankaasta kumpanakin värinä.

  Taru: Olisikin antaa sulle neuvoa mistä kaava löytyy, mutta piirsin nämä itse. Mutta helposti saat kaavat tehtyä kun otat mallia esim. Ottobreen kaavoista. Katsot miten leikkaukset menee jne. Siitä vaan harjoittelemaan omia kaavoja! :)

  Hipsu: Tuo Juki maksoi 700 euroa. On käytössä kuulemma paljon paikoissa joissa ommellaan paljon esim. teatterit. Hyvä on ollut ainakin tähän mennessä. Ei ole tarvinnut langankireyksiäkään muutella :)

  VastaaPoista
 15. Ihanan kesäinen tunika ja tosi kiva aplikaatio!

  VastaaPoista
 16. Toivon mukaan käy keittiön kanssa samalla lailla kuin talonkin; että kyllä se sitten kolahtaa kun osuu kohdalle. :)

  Olit pukinkonttiin tehnyt vaikka mitä ihanuuksia!

  VastaaPoista
 17. Onnea uudelle saumurin omistajalle! Tosi kivan värinen tunika!

  (Lisäsin sinut blogiluettelooni.)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti