Kurrebody


Pikkuinen kurre hyppäsi bodyyn piristämään tyttösen päivää. Tässä olen harjoitellut taas kaavojen tekoa tälläisen kirjekuoribodyn muodossa. Ottobreessä oleva malli kun ei millään oikein luonannut onnistua eikä istua tytölle niin kokeilin sitten itse piirrellä ja hienosti sopii päälle. Ensi kerralla pitää vielä jotain pikkujuttuja tarkentaa, mutta sopihan ainakin päälle :)

Olen aina sanonut, että liila väri ei ole minua varten ja siis vielä pitää paikkansa, että itselle en tykkää, mutta tälle meidän neidille olen jo sitä väriä käyttänyt ja oppinut siitäkin väristä pitämään... hiukkasen. :) Tämä kangas on trikoolöytö VT-tukku liikkeestä Porista, jossa silloin tällöin on ihan kivoja trikoita tarjolla. Keltainen resori on Myllymuksuilta tilattua.

Ja Neela on oppinut istumaan jo hienosti ilman tukeakin ja minä olen saanut huomata kuinka vaikeaa on lasta kuvata, jotta tulisi skarppi kuva.

Kommentit

 1. Oikein kiva väriyhdistelmä! Kohta se teidän neiti jo juoksee...aika menee niin nopeasti!

  VastaaPoista
 2. Ihana tyttönen ja body. Itsellä ei taas olis mielikuvitus riittänyt yhdistämään kahta raitatrikoota ja noin hienolta näyttää. Laitan korvan taa ton idean...

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen body! Ja kovasti on tyttö kasvanut! Minäkään en oikein osaa itsellä pitää mitään violettia, mutta tyttöselle se sopii ihan hyvin. Ehkä siltikin olen mieltynyt vähän tummempiin, luumun sävyisiin vaatteisiin.

  VastaaPoista
 4. Ihana väriyhdistelmä! Lapsia on tosiaan aika vaikea kuvata ;D

  VastaaPoista
 5. ihana on toinen :) mä vaan ihailen muiden aplikointeja, ite uskalla tarttua juttuun. Tosi kiva body ja pirtee väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 6. VOi kun toinen istuu niin nätisti. IHana tytteli. Ja bodyssa on tosi kivat värit, itsekään en ole noita liilan ystäviä, mutta tuollai keltaisen kanssa se on tosi kiva.

  VastaaPoista
 7. Malli on kyllä suloinen :).
  Tääl on kans huomattu että kuvan ottaminen ei aina niinvain onnistukkaan pikku mallin kans :D.
  Bodysta tuli oikein nätti.

  VastaaPoista
 8. Suloinen body ja hienosti näkyy sopivan. Kovasti on teidän tyttönen kasvanut :)

  VastaaPoista
 9. Oi kuinka hauska! Värit ovat sellaiset, joita en olisi ikinä itse osannut mallata yhteen mutta hienosti toimivat!!! Mulla on ollut sama tuon lilan värin kanssa mutta niin se mieli muuttuu...
  Haluatkos pitää mulle kaavojen teko kurssin? ;) Sä olet jo ihan haka! Asun ehkä vähän liian kaukana... :)

  VastaaPoista
 10. Vastavärit sointuvat hienosti yhteen! Söpö mallikin! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana kurrebody ihanissa väreissä!

  VastaaPoista
 12. Kivan räväkkä väriyhdistelmä. Tosi hienosti teillä istutaan. Ei meillä vaan moisesta tietoakaan.

  VastaaPoista
 13. Saat minulta awardin! Katso blogiani!

  VastaaPoista
 14. Heippa!
  Eksyin tänne blogiisi olympialaisia katsellessa (silmät selässä, siis), ihania juttuja teet!
  pari kysymystä ois: oletko tehnyt "niskalaput" millä tavalla? Tulostamalla siirtopaperille? Jos, niin miten ne kestävät pesuja? Mietin tässä itse, et mitä kehittelisin omien väsäysteni merkiksi.
  Toinen kysymys; kirjoitit, että ottobren bodyn kaava ei toimi ainakaan teidän (suloisella :) tyttärellänne. Onkohan kyseessä vanha, 1/2004 lehdessä ollut kirjekuoribodyn kaava? Onko se mielestäsi liian leveä tai jotain? Kyselen tässä, ennen kuin alan itse piirtämään kaavoja, et oisko vinkkiä, miten sitä kaavaa kantsis muuttaa?
  Kiitos kiitos jos ehit vastata! :)

  VastaaPoista
 15. Heippa Karoliina! Kiva kun eksyit blogiini, tervetuloa lueskelemaan :) Olen tehnyt laput juurkin siirtopaperin kanssa. Hyvin ovat pysyneet 40 asteen pesussa. Olen tulostanut siirtopaperille ja silittänyt ne valmiiseen nauhaan kiinni. Silittäessa pitää olla tarkkana että silittää tarpeeksi kauan, mutta ei polta nauhaa ruskeaksi, eli jos se ei sility tarpeeksi kauan värit lähtevät kun silität kuviota oikealta puolelta. Näin voit siis testata onko väri pysyvästi kiinni.

  05/2006 lehdessä olevasta bodysta olen näitä tehnyt parit, mutta tosiaan se yläosa, jossa ne läpät menevät toistensa päälle on mielestäni hassun pituiset, koska valmiissa bodyssa pääntie on liian pieni, tuntuu että se kiristää lapsen kaulassa. Tai jos kokeilen tehdä sitä kaulaaukkoa toisella tavalla niin silloin se aukko on liian iso ja jää lörpöttämään :) Tälläinen ongelma minulla on ollut, muuten se kyllä on ollut sopiva, mutta nuo lärpäkkeet olen kavaillut uudelleen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti