Pikkunäpertelyä


Nämä pussukat vilahtivat jo aikaisemmassa postauksessa, nyt niistä vähän esittelyä. Itselle on kertynyt isot kasat kaikkia ihania nappeja ja olen miettinyt miten niitä saisi ihanasta johonkin esille. Hahmottelin niitä nyt näihin kolmeen pussukkaan, jotka olen taas tehnyt tuhotakseni kangasvarastoa (joka muuten kasvaa paljon nopeammin kuin kuluu, miksiköhän ;)). Tässä siis herra etana, neiti tipu ja norsunpoikanen.  Voipi olla, että jonkun näistä laitan Taitomaahan.

Ajattelin säästää pari vauvanruokapurkkiakin säästöön, mutta ne pääsisvätkin heti käyttöön kun kokosin niihin napit värien mukaan. Pysyy napit säilössä ja helppo etsiä napit tarpeen tullen värien mukaan.

Nyt kerrankin laitan kuvat isolla, kun olen itse ainakin huomannut, että blogeja on kivempi seurata ja ihastella kun kuvat ovat suurena. Joten jos tässä asiassa parantaisin omat tapani joten nyt kuvat isolla.


Kommentit

 1. Ihania pussukoita! Tosi kivoja nappeja ja hyvä käyttöidea sekä säilytysidea! Mulla on ihan sama tuon kangasvaraston kanssa... Kumma juttu. ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivoja pussukoita! Hyvä nappien säilömisidea. Toisaalta niitä nappeja on mukava kaivella ja etsiä semmoisesta isosta lootasta :D

  Kangasvarastot, joo kasvaa... :D

  VastaaPoista
 3. iHania.:) Onko sinulla antaa jotain helppoa ja yksinkertaista ohjetta minullekkin, joka ei kieliä juuri ymmärrä miten saadaan kuva suuremmaksi?

  VastaaPoista
 4. Söpösiä pussukoita ja tosi hyvä nappien säilyttämisidea!

  VastaaPoista
 5. Oih. Tuo etanapussukka on hurrrmaava! :D Minullakin on napit pienissä lasipurkeissa väreittäin, tykkään juuri siitä että saa kaikki värit erilleen. Helppo löytää ja on kiva katsellakin :)

  VastaaPoista
 6. Upeita! Varsinkin tuo etana, jossa on kaikki kohdallaan!

  VastaaPoista
 7. Kuvat suurempana on tosi makeat!
  Aivan huikeita pussukoita olet tehnyt. Töistäsi huomaa, ettet hutaise mitään, kaikki on niin viimeisteltyä.

  VastaaPoista
 8. Hauskoja pussukoita, ja oivallinen keino käyttää kaikkien ihania (ylimääräisiä) nappeja.

  Meillä säilytetään mausteita vauvaruokapurkeissa. Olen itse tehnyt niihen etiketit.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania pussukoita olet näpertänyt! Ja hyvä idea koota napit väreittäin lasipurkkeihin, voisin toteuttaa saman itsekin.

  VastaaPoista
 10. Voi tuota etanaa, kuinka suloinen! Mielettömän hyvä idea! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 11. Kauniita pussukoita, napit nättejä koristeena! Ja napit myös kätevät purkeissa. Itsellä tahtoo vain lankavarastot kasvaa... =)

  VastaaPoista
 12. Mahtava idea tuo nappien lajittelu lasipurkkeihin! Pari pvää sitten manasin, kun olis pitäny löytää tietynvärisiä nappeja ja jos jonkunlaisista pusseista ja putkiloita koitin etsiä... Ideasi tulee ehdottomasti käyttöön!

  VastaaPoista
 13. Täytyypä itsekin hyödyntää nuo pilttipurkit ja laittaa nappeja niihin, vieläpä niihin punaruutukansisiin purkkeihin :-).
  Pussit on taasen erittäin suloisia!!!

  VastaaPoista
 14. Ihanaiset pussukat, etana on ykkönen!

  VastaaPoista
 15. Todella suloisia pussukoita!!! Hauska idea napein koristella..tulee kivan kolmiulotteinen :) Mullakin on osa napeista pilttipurkeissa. Ajan saatossa purkit vaan menee ihan TOSI tiukkaan kiinni ja saan niitä hampaat irvessä yrittää aukoa..syytä en siihen tiedä miksi niin jämähtävät.
  Jännä nähdä tuleeko tää kommentti näkymään, ku mulla ollu jotenkin ongelmia saada tekstiä lähetetyksi :)

  VastaaPoista
 16. Ihania pussukoita kaikki!
  Ja sinäkin vain kerkeät tehdä vaikka mitä ompeluksia.. Mistä sitä aikaa voi oikein tilata?

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!! <3

  Villainen: Enpä itsekkään mitään koodikieliä osaa, jos sitä tarkoitit. Itse vaan olen kaikki kuvat aina ennen ängennyt yhteen kuvaan, mutta ajattelin tästä edespäin laittaa kuvat erikseen jolloin kuvat näkyvät paremmin :)

  VastaaPoista
 18. Suloisia pussukoita! ja muutenkin kaikkea ihanaa sinulla täällä blogissasi :)

  VastaaPoista
 19. Tosi mukava nappi-idea nuissa pussukoissa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti