Pussukkaa jälleen!


Niin ja taas näitä pussukoita. Välillä on sellainen kausi, että tekee mieli tehdä jotain muuta kuin vaatteita. Joten nyt on tullut tehtyä pussukkaa, laukkua, kukkaroa jne. Yritän saada niitä tänne päiviteltyä kun ehdin ja sitten sen saumurin esittelykin on vieläkin tekemättä. No kunhan sitä aikaa jostain löytyisi hiukan enemmän niin saisi kaikkea kirjoiteltua.

Tämä viidakko pussukka oli tuolla Taitomaassa myynnissä, mutta meni kaupaksi aika vikkelää. Ja vihdoin tämä pussukka oli päässyt perille vaikka postissa pienoista hämminkiä olikin. Oli melkein viikon teillä tietämätömillä ennen kun saapui määränpäähänsä. Jotenkin sitä pelästyi ja kauhistui, että noinko se sitten vain katosi ja meinasin jo manata koko Itellan toiminnan maan alle vaikka ihmisiä sielläkin vain on töissä ja virheitä sattuu :)

Niin ja sain taas ihanan tunnustuksen blogista nimeltä Moi! . Kiitos suuresti tästä! Koska olen jo aikaisemmin tämän saanut niin en nyt tällä kertaa vastaa siihen uudelleen, mutta tunnustus lämmitti mieltä kyllä hirmuisesti!

Kommentit

 1. Kiva pussukka! Onneksi se ei kuitenkaan kadonnut postissa. Olisi ollut sääli. Ihanan näköistä kangasta.

  VastaaPoista
 2. Aijai että on ihana pussukka :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana pussukka ja vielä ihanampaa kangasta. Saakos udella että mistä näin ihanaa kangasta löytynyt?

  VastaaPoista
 4. ihana kyllä. saat niin siististi tuon kukkarokehyksen.miten laitat sen kun saat noin kauniisti?

  VastaaPoista
 5. Minna:Tämä aivan ihana kangas löytyi Etsystä (www.etsy.com). Olin niin onneissani kun se tuli postista, koska se oli paljon ihanampi kun olin uskaltanut toivoakkaan. Harmi kun tämäkin kangas loppuu aikanaan :(

  VastaaPoista
 6. Julia: En painele kehyksiä ollenkaan kiinni millään pihdeillä vaan käytän ainostaan Erikeeper liimaa, jota ujutan ison määrän kehykseen ja asettelen kankaan kehykseen. On pysynyt kyllä hyvin kiinni pelkällä liimalla. Olen jopa repinyt kangasta irti ja kokeillut lähteekö, mutta pysynyt on paikoillaan. :)

  VastaaPoista
 7. kiitos, ite olen laittanu pikaliimaa mutta tahtoo olla sotkusta hommaa kun ei edes lähe pois.jää siihen mihin sattuu osumaan.pitää kokeilla erikeepperiä:)

  VastaaPoista
 8. Mistä te ostatte noita kukkarokehyksiä? Kun täältä käpykylästä (kaupungista) ei saa mitään mrrr!
  Eli hurja halu olisi kanssa yrittää moisia ihanuuksia tehdä kuin sinä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 9. ihana pussukka! Mulla oli myös hetki sitten pussukkakausi, en vaan laitellut niitä blogiin, kun en saanut yhtä hienoja, kun sulla ;) mutta on tosiaan kiva värkkäillä välillä muutakin kuin lastenvaatteita!

  VastaaPoista
 10. Ihana pussukka ja todella kiva kangas :) Onneksi ei sentään lopullisesti kadonnut postimatkalla..

  VastaaPoista
 11. Ompa tosi kiva! Olen joskus kokeillut tehdä huovasta kukkaroita, mutta minullao li samaongelma kun jollain muullakin, en saanut kangasta kiinnitettyä siististi noihin nipsuihin. Erkeepperi pääsee tääläkin kokeiluun.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Täältä päin en ole vielä mistään kaupasta kukkaronkehyksiä löytänyt. Nämä mitä minulla on, on Huutonetistä ostettuja. Toki niitä voi tilata muualtakin netistä. Googleen vaan hakusanalla kukkaronkehys niin sieltä kyllä löytyy. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti