13. tammikuuta 2010

Taitomaa


Oletteko käyneet tuolla Taitomaassa tutustumassa? Löysin paikan vasta hiljattain vaikka eihän se siellä vielä kauaa olekkaan ollut. Tämän pitäisi nyt olla suomalainen versio Etsystä. Kovasti tuollaista paikkaa olenkin kaivannut, koska toisten käsitöitä on ihana ihastella ja ostaakkin kun jotain oikein ihanaa eteen sattuu. Ja jotenkin suomalaista sivustoa haluaisi kannattaa vaikkakin Etsyssä löytyy hyvin kattava valikoima melkeinpä mitä vain. Mutta toivottavasti tästä sivustosta syntyisi ajan kanssa suosittu suomalaisten käsityöläisten kohtauspaikka. Hiukan se tuntuu vielä olevan kehitystyön alla ja joitakin epäkohtia sieltä tuntuu löytyvän, mutta parempaan päin. Käyttö on täysin ilmaista ja toimii Huutonetin tapaan.

Ja jotta saan kannattaa suomalaista kädentaitoa niin laitoin sinne itsekkin myyntiin pari pussukkaa, jotka ovat ilman kotia joten sinne tutustumaan sivustoon! :)

Täältä löytyy minun Taitomaa "kauppani". Tälläinen pussukka löytyy myös sieltä.

EDIT:
Tämä pussukka on myyty, mutta voipi olla, että laitan lähiaikoina muutaman pussukan lisää myyntiin.

13 kommenttia:

 1. En tiennyt tuosta, Kiitos! Heti rekisteröitymään....

  VastaaPoista
 2. Kiitos uudesta linkkivinkistä, en tiennytkään muuta kuin Etsyn, ja kun kielipääni on mikä on, niin en ole sieltä uskaltanut tilailla. Toivottavasti tuo Taitomaa alkaa kerätä hyvin myyjiä ja kaikkea samantapaista erikoista kuin Etsyssä.

  VastaaPoista
 3. mä en ymmärrä mikä ero noilla eri rekkautumis vaihtoehdoilla on. tavis käyttäjä, prokäyttäjä ja yritys. Eikä mistään selvinnyt, ainakaan minun huomiokyvylläni. meinasin kysyä keskusteluissa, mutta sinne pitää olla rekisteröitynyt. No, rohkea rokan syö, ehkäpä vaan rekisteröidyn prona :D

  VastaaPoista
 4. Emmo: Mietein sitä itsekkin, mutta sitten löysin sieltä ihan alhaalta linkit ohjeet. Mutta sillä ei ollut mitään väliä minkä noista valitsee kun sen saa muutettua sitten myöhemmin.

  VastaaPoista
 5. HEi, olipa uusi tuttavuus. Olenko vain sokea, mutta en löytänyt käyttöehtoja? Pitääkö sokkona rekisteröityä? Minä haluaisin lukea ne heti etusivulta.

  Entä ovatko myyjän ehdot saman tyylisiä kuin Etsyssä, eli provikkapalkkioita?

  Kyselyä näköjään piisaa.

  -Paula

  VastaaPoista
 6. Piipadoo: Siellä on tosiaan tuollaisia hassuja epäkohtia ja joistain olen palautettakin antanut ja ovat vastanneet kyllä kiitettävästi palautteeseen. Siellä alhaalla on ohjeet ja nepä taitaa ola ainoat tiedot mitä tuolla on. Ja tuo on siis täysin ilmainen, ei mitään provikkapalkkioitakaan.

  VastaaPoista
 7. IHANA pussukka ja valloittava kangas : )

  Onko tuo Taitomaa sellainen, että myyjä hoitaa itse sitten verojutut sun muut?
  En mä kyllä tohtisi omia räpellyksiäni myydä, mutta jos vaikka joskus uskaltautuisikin ; )

  VastaaPoista
 8. Mari: Juu sitenhän se menee että tuo Taitomaa on vaan välikätenä yhteystietojen vaihtajana eli verot sun muut on omalla vastuulla.

  En mäkään ajatellut että myyntihommiin ikinä ryhtysin, mut ajattelin sitten että mikäpäs siinä kun on jotain pientä valmiina eikä itselle käyttöä. Harrastushan toki tämä on. Jos tämä olis työtä niin tuskin enää kivaa olisi ja tulisi stressi ja kaikki :)

  VastaaPoista
 9. Moi,
  Miten sinne saa kuvan? Itse yritin ihan huuto.net tyylillä, mutta ei onnistu! Tuleeko se siihen kohteen kuvaus kohtaan? Kiitti jos autat.

  VastaaPoista
 10. Riikka: Olit näköjään jo saanut kuvan :) Hyvä juttu!

  VastaaPoista
 11. Joo, ongelma selvisi kuin itsestään =).

  VastaaPoista
 12. KIITOS vinkistä!!! Tiedätkö EILEN juuri mietin, että vitsit kun joku laittaisi JUURI tuollaisen paikan pystyyn!? =D Siis oikeesti! Waude juttu kyllä. Saas nähdä innostuisinko siirtämään tuonnekin vähän villiksiä - tosin tuolla ei ole sitten sitä jännitystä, että nouseeko hinta - pitää vain jännittää meneekö kaupaksi. =D Miten siellä muuten määrittyy myyntiaika?

  Ja vitsit, tuo upea pussukka ei siellä (jostain kumman syystä... SIIS AIVAN IHANA OLISI OLLUT!!!) myynnissä köllinyt, mutta Meemeli löysi lopultakin maailman ihanimman lompsan itselleen. JUURI sellainen kuin mikä pitikin. Värikin aivan täydellinen! Kiitos siis jo etukäteen! =)

  VastaaPoista
 13. Meemeli: :D Tuolla myynti aika oli muistaakseni 2kk, jonka jälkeen sen voi laittaa takaisin myyntiin. Ja tosiaan nuo eläinkuosiset pussukat menivät melkeinpä heti kun ne sinne ehdein laittamaan myyntiin. Ne onkin todella ihanasta kankaasta tehty :) Ja sitä on vielä jonkin verran jäljellä, että katsotaan jääkö sitä vielä parin pussukan verran kun olen siitä ekaksi vähän muuta ommellut.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...