25. tammikuuta 2010

Trikoopaita satumetsälläValkoista trikoota on mukava käyttää ja tehdä siitä yksilöllisen paidan, koska siihen on helppo yhdistää melkeinpä mitä värejä vain. Tähän paitaan syntyi puu ja sadepisaroita. Tälläistä väriyhdistelmää olen kauan jo himoinnut tehdä. Jotenkin tykkään näistä väreistä keskenään. Paita sinäänsä ei oikein luonnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, vähän oli kauluksen kanssa tässä ongelmia, mutta eihän sitä aina voi onnistua. :)

5 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! Olen kaivannut omaan kangaskaappiin yksivärisiä kankaita juuri samaisesta syystä. Harmillista vaan, että olen hamstrannut ihan hulluna kuviollisia kankaita. :I

  VastaaPoista
 2. tuostapa innostuneena aion minäkin seuraavana tilata ihan vaan yksivärisiä trikoita. Jospa uskaltautuisin aplikoimaan! Mun yks lempparikankaistahan se sieltä pilkottaa! Vihreä miljoonasydän :) kiva paita!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana paita! Mahtava tuo miljoonasydänkangas-puu.

  VastaaPoista
 4. Jollain tapaa tuo paita on tosi harmoninen. Olen katsellut tuota väritystä uudestaan ja uudestaan, kauniisti olet sommitellut kuviot kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  Yksiväriset kankaat on kyllä ihan parhaita. Niistä saa ehkä helpommin oman näköisiä vaatteita kuin kuviollisista, joihin ei herkästi tohdi juuri muuta lisätä kuin mieleisen väriset kanttaukset.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...