Nepparilistapaitoja

 
Olen jo kauan halunnut kokeilla nepparilistan tekoa ja nyt vihdoin uskalsin tai oikeastaan viitsein. Olin jo aikaisemmin lukenut ohjeita ja yrittänyt niitä ymmärtää. Varasin siis oiva annostuksen aikaa ja kärsivällisyyttä harjoittelua varten ja onnistuihan se pienen pohdinnan jälkeen, eikä tarvinnut edes purkaa mitään :) Nepparilista tuo kiva lisän peruspaitaa ja minusta nämä ei muuta ihmeellistä tarvitsekkaan. Ainoa virhe ensimmäisen paidan kanssa oli halkioon jäänyt ryppy, mutta sekin katosi toista tehdessä. Kankaat molempiin on muistaakseni ostettu ajat sitten Eurokankaasta ja kaavat ovat omia. 

Ja neiti näyttää juuri siltä kun kuuluukin päiväunien jälkeen :D

Kommentit

 1. Söpönen neiti :) Kivoja paitoja varsinkin tuo pallopaita! ;) Siististi olet saanut neppilistan onnistumaan.

  VastaaPoista
 2. Hienosti onnistui! Mulla olisi sama harjoittelu suunnitelmissa. :)

  VastaaPoista
 3. Pirteitä paitoja ja on kyllä tosi
  siistin näköistä jälkeä!
  Ja söpö malli :)

  VastaaPoista
 4. Suloinen neiti ja suloiset paidat. Nappilistan harjoittelu on täälläkin suunitelmissa, mutta odottelee aikaa ja viitsimistä. Älyttömämn siisitin näköinen halkio lähikuvassa.

  VastaaPoista
 5. Hienoja on molemmat! Kivasti antaa näköä tuo lista.

  VastaaPoista
 6. Söpöt paidat ja ihana tyttönen vielä vähän unhiekkaa silmissään...;)

  VastaaPoista
 7. Voi että kun on suloinen neiti ja ihanat paidat olet tehnyt!

  VastaaPoista
 8. Siistiä jälkeä olet saanut aikaan! Mulla on tuolla yks paita oottamassa mihin pitäs tuo nepparilista tehdä kun kaula-aukosta tuli liian tiukka, mutta jotenki tuntuu niin ylivoimaselta alottaa ku pitäs ohjeita lukea.

  VastaaPoista
 9. Tosi hienoja! Itse olen neppareita jostain syystä vierastanut siksi, että saanko ne hyvin kiinnittymään kankaaseen.

  VastaaPoista
 10. Mukavan pirteitä paitoja. Ehkä itsekin vielä kesytän tuon nepparilistan..

  Kiitos muuten neuvoista joita sain edellisen postauksen yhteydessä liittyen kuvankäsittelyyn. Homma alkaa sujua jo vähän paremmin, mutta vielä aiheuttaa päänvaivaa nuo vaatteen reunat, kun muiden kuvissa ne näyttävät tuollaisilta vaaleilta, hieman hohtavilta. Ehkä tämäkin tästä alkaa sujumaan pikkuhiljaa.

  Ja voi kuinka ihana tuo mallin ilme, olisi kiva tietää mitä on tyttö ajatellut kuvaa otettaessa :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana paita!! Miten sait nepparilistan onnistuun? Minulla tuli ikävä "ryppy" siihen alas.. ja sellainen reikä, ku liian alas ilmeisesti leikkasin.. :/

  -Outi

  VastaaPoista
 12. Kiitokset jälleen ihanista ja kannustavista kommenteista! :)

  Outi: Olen näitä nyt muutaman tehnyt ja vaihtelevalla menestyksellä. Ensimmäinen oli todellakin harjoitteluversio ja tokana tämä pallollinen onnistu jo tosi hyvin. Ompelen tuon listan kiinni niin että menen suoralla alas ja siellä alhaalla ompelen neulanpään mallisen piikiin ja lähden siitä takaisin ylös. Siis teen tämän todella kapealla saumanvaralla, jonka vuoksi ompelen tämän kahteen kertaan, jotta olisi pysyvämpi ommel. ja sitten vain tikkaukset jne. niin on kyllä hyvin pysynyt ilman riispaantumista tuo halkion alareuna. Mahtoiko sepustuksestani mitään ymmärtää :) Ja oikeaa tapaa en tälle tiedä, eli tämä vain on oma tapani :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti