Peruspussukoita

 
  
  
  
  
 

Nämä kankaat minulla on ollut leikattuna jo ajat sitten. Kangaslaatikon siivouksesta jäi kasa kangaspaloja, joista ei paljon enää saanut tehtyä, joten niistä paloista tuli nyt pikkupussukoita ilman mitään ihmeellisyyksiä. Laitoin nämä tuonne Taitomaahan, jos vaikka joku sattuu tarvitsemaan, itsellä kun noita pussukoita on jo melkein joka hyllyn nurkalla. :)

Täällä sairastetaan koko perheen voimin kuumeflunssaa, joten mitään en ole ehtinyt tehdä, mutta hyvä se on  pitää "vapaata" ompeluista. Palaillaan taas kun ollaan terveitä!

Kommentit

 1. Hmm. Enköhän lähettänytkään edellistä kommenttiani...

  Aivan ihania pussukoita! Ja kankaat tosi hienoja! Ovatko kierrätyslöytöjä vai mistä ihmeestä? Onko tuo kirkkaanvihreä Marimekkoa? Katsoin ensin, että olisi samaa kuin tämä anopilta saamani kangas, muttei sitten kuitenkaan.
  http://piipadoo.blogspot.com/2009_03_01_archive.html

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Nämä sinun pussukkasi ovat kertakaikkisen ihania!

  VastaaPoista
 3. Noin paljon IHANIA pussukoita ja kaikissa niin kauniit kuosit!

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat tosiaan aika pirteitä pussukoita. Tykkään kaikista itse. Kaikki noista kankaista näyttäisi muuten olevan kierrätyskankaita paitsi tuo viimeinen sinertävä kangas. Ja tuosta vihreästä en kyllä osaa sanoa onko marimekkoa, saattaapi olla, mutta näyttää vähän kyllä samalta kuin tuo sinun :D

  VastaaPoista
 5. hieno toi vihreä pussukka.

  VastaaPoista
 6. Onpa taas ihanaisia pussukoita :)
  Pikaista paranemista sinne teille!

  toivottelee äänetön Hipsu

  VastaaPoista
 7. Pirteitä pussukoita :), tarvitsisi itse ryhtyä samaan hommaan (pussukoiden ompeluun) jotta saisi tilkut nurkista pois pyörimästä.

  VastaaPoista
 8. Tosi nättejä pussukoita... Ja tuo otsikko "peruspussukoita" ei kyllä nyt pidä ihan paikkaansa! :) Kaukana nämä sellaisista ovat!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti