Testipaita raidoilla ja pilkuillaTässä ompelus, jossa on melkeinpä kaikki pielessä (vaikka ei välttämättä kuvassa näy :)). Kaulus meni ihana plörinäksi ja liian lyhytkin tästä tuli. Ohje tähän löytyy Ottobreestä 4/2009. Kankaista kyllä tykkään kovasti, jos ei kevät näistä sävyistä tule mieleen niin ei sitten mikään :D Ja kankaat on joskus Eurokankaasta hankittuja. Ei tästä tämän enempää :)

Kommentit

 1. nyt tekee mieli ommella...olen työntänyt ajatusta ompelemisestä aivojen pimeimpään nurkkaan, mut nyt kun kävin lukemassa blogiasi en voi enää vastustaa kiusausta.. Ihana inspiroiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Ihanan pirteät värit :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, pirteä! Saahan tuota halutessaan jatkettua?

  VastaaPoista
 4. Ihana paita! Elinallahan oli hyvä idea, jatka paitaa pilkullisella trikoolla :) Tosi sääli jos jäisi noin pirteä paita käyttämättä!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana kankaiden yhdistelmä, ihanan tyttömäinen ja keväinen. Ja ainakaan kuvasta ei välity se, että kaikki olisi pielessä ;) Enemminkin oikea hyvänmielen paita! Minustakin paidan jatkaminen pilkkukankaalla tai vaikka valehelman tekeminen, ikäänkuin sama paita, joka pilkottaa kaula-aukosta näkyisi helmastakin, on hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
 6. Ihana, just sellaista mitä oon kesäksi haalinut, raikkaita värejä ja tyttömäinen malli! Lovely!

  VastaaPoista
 7. Ihana paita! Lisäksi suuri kiitos pussukasta, joka kotiutui pari päivää sitten =) On juuri niin ihana kuin miksi kuvittelinkin sen;)

  VastaaPoista
 8. Ihan hyvältähän tuo näyttää! Ihanat kankaat ja kiva malli:)

  VastaaPoista
 9. Kivan pirteä paita! Ja kivannäköiset nuo kankaiden vaihtelut, etenkin pallohihat. =) Saa kevätmielelle!

  VastaaPoista
 10. Ihana blogi sinulla! Tosi kivoja ja kekseliäitä juttuja olet kyllä tehnyt.Ihanan raíkas ja pirteä tämä raita-pilkku-paita! Ihanan kesäinen :)
  Lueskelin tuolta aiemmasta postauksesta noista pesumerkeistä...mistäkähän niitä voisi löytä, vai ovatko ne ladattavissa jostain sivultasi?

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille rohkaisevista kommenteista. Ehkä kokeilenkin tuota pidennystä, pilkkukangasta taitaa olla vielä sen verran jäljelle että voisi sopia jatkopalaksi! :)

  Anna: En ole vielä ehtinyt niitä pesumerkkejä svuilleni laittamaan, on kyllä tehtävälistalla :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti