SiiripupuMonien blogeissa olen ihastellut itsetehtyjä pehmoleluja ja kovin miettinyt onkohan niitä vaikea tehdä. Tämä ensimmäinen pupu, joka sai nimekseen Siiri, on hyvin yksinkertainen ja simppeli malli, jossa jalat, korvat ja kädet ovat vain vartalossaan kiinni. Kovasti Neela aina naureskelee kun Siiripupu hyppää esiin, joten ainakin hänelle se on mieleinen. Silmät ja korvat pupulle tein kangasväreillä, itsetehdyn sabluunan avulla. Kankaat ovat kirpputoreilta löydettyjä palasia. Kokoa tällä on noin 30cm. Ja sydänhän pupulla on tietysti oltava ;)

Kommentit

 1. Voi ihanuus, rutistettavan suloinen!

  VastaaPoista
 2. Oi että suloinen pupu :).
  Ja noi alemman postauksen pussukat niin siististi taas tehty! :)

  VastaaPoista
 3. On se kyllä suloinen. Tuli hyvä mieli, kun näin tuon leveästi hymyilevän otuksen!

  VastaaPoista
 4. Voi kun suloinen pupu! Ja ihanat kankaat tuossa!

  VastaaPoista
 5. Niin suloinen ja aurinkoinen! Mäkin haluaisin kokeilla pehmoleluja, mut meinaa iskee aikapula, kun on niin paljon kaikkee kivaa mitä vois tehdä itte :-)

  VastaaPoista
 6. Voih..aivan ihana! Ja niin söpöisen nimenkin sai Siiri :)

  VastaaPoista
 7. Ompas ihana! ♥

  Aivan mahtavia pussukoitakin sinulla taas valmistunut! Inspiraatio iskee kun näitä katselee. Puristatko kukkaron kehyksen kiinni jollain vai liimaatko kankaat väliin?

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana pupunen, tulee hyvä mieli kun katselee pupun leveää hymyä :)

  VastaaPoista
 9. Suloinen!! Kaikki muukin blogissasi on oikein kivaa! :)

  VastaaPoista
 10. PaaPii: Olin vallan unohtanut sinun kysymyksen tänne :( Anteeksi siitä! Eli teen itse nämä pelkällä liimalla kun olen todennut Erikeepperin pysyvän kiinni hyvin. Puristamista en ole edes kovin kokeillut, koska olen lukenut sen vääntävän metallia todella helposti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti