Tiskirättejä lisääKaksi tiskirättiä/liinaa on syntynyt lisää. Nämä molemmat menivät lahjaksi, joten en vieläkään pysty sanomaan kokemuksia tuosta bambuliinasta. Vihreäraitainen on puuvillaa ja tuo mustanharmaa on bambulankaa. Tuon bambunhan sanotaan olevan parasta lankaa juuri näihin siivousliinoihin. Pitäisi itselle tehdä myös tästä langasta, jotta pääsisi testaamaan. En vain itse pidä babmulankojen värivaihtoehdoista. Ovat kaikki haaleita eikä oikein mikään väri sytytä. Ehkäpä tämä musta nyt kaikkein eniten.

Vihreäraitainen liina:
Marks&Kattens, Viva, 100% puuvillaa
45 silmukkaa, pylväitä

Mustanharmaa liina:
Novita, Bambu (099), 68 % bambu / 32 % puuvilla
Novita, Bambu (621), 68 % bambu / 32 % puuvilla
45 silmukkaa, pylväitä

Kommentit

 1. Voi että sulla on täällä blogissasi kaikkia ihania juttuja: Kiva katsella ja etsiä inspiraatiota erilaisista käsitöistä!

  VastaaPoista
 2. Hieno blogi! Olen blogisi inspiroimana (ja täältä ajauduin myös unajan unelmia blogiin katselemaan lisää rättejä) innostunut virkkaamaan pesurättejä. Kun äitienpäiväkin on tulossa, ajattelin äidille virkata vielä rätit huopasesta tehtyjen patalappujen lisäksi. Olen käyttänyt toisessa rätissä Novitan bambua ja toisessa lanaknitsin allhemp-lankaa. En ole itsekään tehnyt niitä omaan käyttöön, joten en tiedä, miten hyviä ne sitten loppujen lopuksi onkaan. Niitä on kyllä mukava tehdä lahjaksi :)
  -saara

  VastaaPoista
 3. Olen itse tehnyt kyseisestä langasta näitä tiskirättejä tosin neulomalla ja äitini on kehunut niitä kovasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti