TöppösetTulipa kokeiltua tälläiset töppöset. Sopivat nyt sitten uuden kevättakin kanssa yhteen. Ensimmäisistä versioista tuli liian pienet ja nämä nyt sopivat. Olivatkin ihanan nopeat tehdä, näitä voisi tehdä enemmänkin jos vain olisi tarvetta. Vuorena on pehmoista fleeceä ja pitkän resorin avulla nämä pysyvät hyvin käsissä. :)

Jouduin poistamaan eilen laittamani pesumerkki-bloggauksen ihan vain varmuudenvuoksi, koska ovat kuulemma luvanvaraisia. Joten en ota sitä riskiä, että laittomuuksia tekisin. Tosin en usko että niiden käyttö omissa tuotoksissa olisi laitonta vaan myyntiin tarkoitetuissa ei niitä saa käyttää ilman lupaa. Onpas maailma ihmeellinen, mutta arvostetaan heidän keksintöään sitten  :)

Kommentit

 1. Töppöset on kauniit ja tuo aiempi takki on todella magee. Ihan just sellainen malli mikä on meidänkin lemppari. Mielestäni myös kuosien yhdistäminen on onnistunut hyvin.

  Oon missannu sen poistetun bloggauksen, pitäisi olla sellainen poistettujen postauksien kaatopaikka mistä ne voi käydä lukasemassa :D

  Hyvää tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Voi ku söpöt töppöset :). Ja toi ed. postauksen takki on kyl tosi hieno ja ihanan pirtsakka :).

  VastaaPoista
 3. Mä kysyin ihan Kangastukusta nyt tota, kun heillä on niitä pesumerkkejä myynnissä ja oon itsekin käyttänyt. Vaatii toisaan sen lisenssin haun ja ilmeisesti 80€/vuosi. Haetaan Inspectalta ja monesti he ovat itsekin uusiin yrittäjiin sitten yhteydessä, jos ei itse huomaa.

  VastaaPoista
 4. Minä laitoin eilen sen viestin, mutta en tehnyt sitä ilkeilläkseni. Itse olin iloinen, että yrityksen laittaessani kuulin luvanvaraisuudesta. Ihmettelin sitä ja sattumalta kuulin minäkin. Summa on minimissään (liikevaihto 50000 € saakka) 100 €/vuosi+alv.

  VastaaPoista
 5. Petra: Kiitos että otit selvää, ja kiitos tiedosta! Onkohan se niin, että myös niitä valmiiksi ostettujaan ei saisi käyttää ilman maksua? Olisi tosi hassua jos on näin

  Anonyymi: Hyvä juttu, että kerroit. :) Ei itselle käynyt edes mielessäkään, että merkit voisivat olla jonkun "omaisuutta". Ehkä tätä kautta muutkin saavat tietoa asista, joten oli hyvä että kerroit kokemuksia ja jaoit tietoa!

  VastaaPoista
 6. Enpä minäkään olisi osannut arvata, että ne merkit on tosiaan jonkun "omaisuutta". Mutta aina sitä oppii uutta :)

  Ihanat nämä töppöset!!

  VastaaPoista
 7. Kyllä ne valmiina ostetutkin kuuluu sen lisenssin piiriin. (Ja mun mielestä merkkien myyjä vois kyllä siitä ilmoittaa.) Siihen siis kuuluu nimenomaan pesusymbolit. Sanallisesti pesuohjeet saa antaa ilman lupaa. Siis kirjoitettuna, että pesu 60 asteessa. Mutta niitä soikkomerkkejä ei saa käyttää ilman lisenssiä. :(

  VastaaPoista
 8. Ihania ompeluksia teet! JA kivat sivut muutoinkin!Käyn täällä aina kurkkimassa.. :)

  Teetkö ite omat tuotelaput? Vai onko se silkkipainona tehty? Ja missä..? On niin sievän näköisiä..

  VastaaPoista
 9. Voisiko joku ystävällisesti valaista tätä pesumerkkijuttua, kun en nyt ymmärrä mistä keksinnöstä on kyse.

  VastaaPoista
 10. Nämä puheet "keksinnöstä" siis tarkoittavat niitä perus pesusymboleita, joita kaikissa kaupassa löytyvistä tuotteista löytyy esim. 40 asteen pesu, silitys ja kuivausrumpu merkit. Eli pesuohjeita näillä symboleilla ei saa käyttää ilman tuota maksettua summaa. Pesuohjeet saa toki myytävään tuotteeseen kirjoittaa, mutta ei saa siis käyttää symboleita.

  VastaaPoista
 11. AnniKa:
  Teen tuotelaput itse. Eli se hyväksi havaittu siirtopaperi, nauha, tulostin ja silitysrauta periaattella :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti