Tunikoita kesään!Löysin kirpputorilta kaksi 110 senttistä mekkoa euron hintaan ja kuosit olivat niin kauniit ettei niitä voinut sinne jättää. Näyttivät olevan H&M:n merkkiä, joku saattaa tunnistaa kuosit, koska luulen, että ovat lähivuosien tuotantoa, koska olivat molemmat niin hyvässä kunnossa. Näistä riitti juuri hyvin kankaat kahteen 80 senttiseen tunikaan. Kaavana on oma perusmalli, josta olen tehnyt myös tämän tunikan aiemmin. Nyt kun se kesä vielä tulisi :)

Kommentit

 1. Ihania! Aivan mahtavia kankaita! Mietinkin kun näin kuvat (ja ennen kuin olin lukenut kankaiden alkuperää) että mistä ihmeestä olet löytänyt noin hauskoja kankaita!

  VastaaPoista
 2. Olen ollut jo pidemmän aikaa säännöllinen vierailija blogissasi, mutta nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan.
  Taas olet ommellut ihanuuksia! Olisipa minullakin taitoa tehdä omia kaavoja...
  Pussukan ohjeet olivat hyvät. Kiitos niistä! Täytyy opetella vetoketjun ompelua, niin ehkä sitten otan tekemäsi ohjeet käyttöön. :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin kommentoin ensimmäistä kertaa, kun oma blogikin on vasta alussa. Ihania mekkoja! Meidän tytöllä on ollut tuo oranssi/pinkki mekko ja nämä näyttää kyllä kivemmilta kuin se alkuperäinen malli! Hienoa!

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet taas tehnyt!Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat uudet elämät vanhoille mekoille. On tosi kaunis malli tuossa tunikassa.

  VastaaPoista
 6. Hienoja tunikoita. Meilläkin tytöllä on toi oranssi pinkki valkoinen :)

  VastaaPoista
 7. Ihana idea ;) Ovat todella kauniita tunikoita!

  VastaaPoista
 8. ihana. onko tämän kaava joku " yleinen "

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kommenteista taas! :)

  Niina: Enpä tiedä mitä yleisellä tarkoitat, mutta kaava on hyvin simppeli kun ei tarvitse resoreita laittaa vaan kuminauhat toimivat niiden sijasta. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti