Neuvolakorttikannet


Tälläinen on ollut tehtävälistalla jo kauan. Löysin Kontista tälläisen aivan ihanan pöytäliinan, jossa on aivan mielettömät värit ja kuvio! Villapata Kiehuu -blogista löysin kivan ohjeen tälläisen tekoon. Sen lukasin läpi niin perusajatus kansien teosta selkeni. Tuo vuorikangas on Eurokankaasta ostettua.Sitten sain tälläiset ihanan tunnustuksen Nukkununnulta, suuret kiitokset tästä! Tämä näyttäisi olevan jo todella monella kenelle sen antaisin, joten jätän tällä kertaa väliin tämän eteenpäin laittamisen. :)

Kommentit

 1. Ai että kun on herkulliset värit ja ihana kuvio kankaassa! Tykkään ♥

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hieno kangas! Kyllä nyt kelpaa käydä neuvolassa!

  VastaaPoista
 3. Upea kangas!

  Tämä kuuluu myös omalle tehtävälistalle.. Nopeuttaisi neuvolaan menoa, kun ei tarvittisi arpoa kahdesta samanlaisesta kortista sitä oikeaa ;)

  VastaaPoista
 4. Upea kangas mielettömällä värityksellä!!

  VastaaPoista
 5. Vau, tämä on niin upea että! Itsekin pitäisi ja pitäisi.. :D

  VastaaPoista
 6. Ihana kangas tosiaan. Tosi pirtsakat kannet. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömän ihanat! Neuvolakortin kannet on kuulunut omallekin työlistalle jo pitkään. Miten onkin joskus vaikeaa saada hommaa alulle?!?

  VastaaPoista
 8. Tosi energiset kannet! Olen miettinyt itsekin moisen tekoa, mutta aikomukseksi taitaa jäähä.

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömän kaunis kangas!

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän pirtsakka ja ihana. Tällainen täytyy kyllä itsekin jossain vaiheessa väsätä!

  VastaaPoista
 11. Ihana!
  Ja kiitos tuosta ohjevinkistä! Tarvii lukaista ne uudelleen. Mulla on kans parit kannet työn alla ja muistelin ohjeen olevan jossain blogissa, mutten jaksanut kaivella. Oikein kreivin aikaan oli siis tämä postaus :)

  VastaaPoista
 12. Pirteän kauniit kuoret. Tosiaan helpottaisi neuvolakorttien hakua siinä kiireessä, kun kaikilla olisi erilaiset :)

  VastaaPoista
 13. Minä kanssa muistelin, että tuo ohje on kyllä JOSSAIN, mutten millään muistanut missä. Kiitos linkistä! Aivan syötävän ihanat kannet oot saanut aikaiseksi, pitänee itsekin kömpiä tuonne kaivelemaan ompelukonetta kaapista :)

  VastaaPoista
 14. kyllä noiden kanssa kelpaa mennä neuvolaan! Mullakin on ajatuksissa tehdä tuollaiset. Hyvä kun virkistit minunkin muistia.

  VastaaPoista
 15. Kerrassaan upea kangas! Miksi minä en koskaan tee mitään löytöjä....?

  VastaaPoista
 16. Ihanat kankaat! Tuo ohje on tosi hyvä ja itsekin olen tehnyt useammat samalla ohjeella. Helppoja ja hauskoja tehdä. :)

  VastaaPoista
 17. nätit kankaat. olen ajatellut kokeilla kyseistä kaavaa.

  VastaaPoista
 18. oih, näille olisi meilläkin tarvetta ;)

  VastaaPoista
 19. Törmäsin blogiisi sattumalta ja jäin sitä selaamaan pitkäksi aikaa. Aivan ihania ompeluksia teet ja kangasvalinnat ovat hurmaavat!

  Minua kiinnostaa mistä olen saanut tilattua tuon made by Hippu-lapun noihin ompeluksiin? Itse en ole törmännyt kaksiriviseen aiemmin.

  t. Petra

  VastaaPoista
 20. Onpas ihanaisia kommentteja tullut iso määrä! Kiitos niistä!

  Petra: Nämä merkit olen tehnyt itse, joten siksi et ole varmaankaan törmännyt niihin missään :) Olen ostanut kirjakaupasta tulostimen siirtopaperia johon tulostanut haluamani kuvan ja silittänyt sen puuvillanauhaan kiinni. Paperi on sellaista T-paita paperia, mutta sopii siis muuhunkin kuin paitoihin :) Vaatii pientä näpertelyä, mutta kerralla saa tehtyä nopeasti ison määrän.

  VastaaPoista
 21. Aivan tosi hieno kyllä toi kangas ja koko neuvolakorttitasku! Samainen projekti mullakin on ollut mielessä.

  VastaaPoista
 22. Sinulla on aivan ihana blogi! Tykkään myös nimilapuistasi. Mistä niitä saa tilata =)?

  VastaaPoista
 23. a-Luna: Nämä merkit olen tehnyt itse. Olen ostanut kirjakaupasta tulostimen siirtopaperia johon tulostanut haluamani kuvan ja silittänyt sen puuvillanauhaan kiinni. Paperi on sellaista T-paita paperia, mutta sopii siis muuhunkin kuin paitoihin :) Vaatii pientä näpertelyä, mutta kerralla saa tehtyä nopeasti ison määrän.

  VastaaPoista
 24. Ihana kangas!! Niin mun makuun.. Kiva idea tuo, voisi tehdä kaverin vauvalle lahjaksi.
  -saara

  VastaaPoista
 25. Todella herkku! On siinä neuvolan tädillä päivittelemistä. :D Minuakin kiinnostaa nuo sinun merkkisi, pysyykö väri pesuissa?

  VastaaPoista
 26. Ruohonvihreä: Värit pysyvät oikein hyvin pesussa. Ainoastaan silitys kuumalla saa merkin vaalenemaan, joten silitystä en suosittelisi vaikka senkin pitäisi kestää. Riippuu varmaan materiaalista kuinka hyvin silityksen kestää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti