Kuppipussukka

Kokeilin jotain uutta pussukkarintamalla ja tälläinen syntyi. Vähän on hassun näköinen, sopisi hyvin muki sisälle, siitä tuli nimikin. Reunoissa on pienet rypytykset. Kangas on vanhaa lakanaa ja siitä tykkään paljon ja onneksi sitä on vielä paljon jäljellä! Ja vuorikangas ja vetoketjukin kierrätettyä.

Täällä meillä ollaan jälleen sairasteltu. On sitten jo käyty läpi viisi flunssaa tämän vuoden puolella. Ihan hassua, koska itse en ole juurikaan koskaan kipeä.

Kiitos vielä kaikille arvontaan tulleista kommenteista!! Kaikki luin tottakai läpi ja olen jo osaa blogejakin ehtinyt käymään läpi. Nuo kommentit kyllä kannustavat pitämään tätä blogia jatkossakin. Olette ihania! :)

Kommentit

 1. Todellakin ihanan raikasta kangasta hassussa kuppipussukassa :)

  VastaaPoista
 2. Hauska pussukka ja onpa tutun näköistä kangasta! Taisin juuri tismalleen samasta kankaasta surauttaa hatun pikkuneidilleni! :D


  -Piia

  VastaaPoista
 3. Tuo pussukka olis riittävä syy alkaa käyttää kuppia :) ihana!
  -Laura

  VastaaPoista
 4. Hih, mie ajattelin, että tää on kuukupille tää pussukka ja siitä sainkin idean, että pitänee uusia oman kupin pussi! Noin hienoa tuskin saan aikaseksi :D

  Ja toivon terveyttä teille kesäksi :)

  VastaaPoista
 5. Hauska malli :D Iihanaa kangasta! Mistä sinä noita löydätkään?

  VastaaPoista
 6. Minäkin ajattelin ihan samaa kuin Mirka tuossa edellä, että tuohan on just hyvä kuukupin kuljettamiseen! :D

  VastaaPoista
 7. Hauska pussukka! Miten sä onnistut löytämään noin kivoja kankaita?! Voi tuota sairastelua. Meillä ollaan kans oltu lähes non stop flunssassa maaliskuusta alkaen. Toivottavasti kesä veis flunssat mukanaan!

  VastaaPoista
 8. Sama kävi mielessä kuin muutamalla muullakin, ihastelin että kuukuppi onkin saanut soman pussin. ;)

  VastaaPoista
 9. Oi kun söpö! Tuo kangas on kyllä tosi kaunis.

  VastaaPoista
 10. :D Miekin luulin tuon olevan kuukuppia varten... mietin vaan miten en ole aiemmin tajunnut, että kuukupilla voisi olla oma pussukka... Kiitos ideasta:)

  tosi ihanaa, raikasata ja aurinkoista kangasta ole jälleen löytänyt!

  VastaaPoista
 11. minäkin ajattelin että kuukupille tuo on tehty.

  kangas on ihanan retro ja raikas

  VastaaPoista
 12. Täähän ois ihana muksuille Mukilaan!!!!!! :)))

  VastaaPoista
 13. Hienoja töitä teet, oletko ajatellut että perustaisit kaupan etsyyn? Varmasti tekisit kauppaa.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kommenteista kaikille!

  Yleensä löydän kankaita kirpputoreilta ja paikalllisesta Kontista. Kovasti haluaisin löytää kyllä enemmän, harmillisen vähän hienoja löytää. :)

  Anonyymi: Olenhan tuosta haaveillut, mutta aika ei anna periksi. Joitan yksittäisiä kappaleita aina olen silloin tällöin myynyt kun on ollut aikaa ja halua tehdä ylimääräisiä, mutta sekin aina vain silloin kun on aikaa. Olisihan se hienoa saada tehdä pikkuisia juttuja myös muiden iloksi :)

  VastaaPoista
 15. Oih! Ensimmäistä kertaa törmäsin blogiisi. Aivan ihana! Todella upeita töitä sinulla. Tämä lakanakangas on niin tuttua...tätä oli joskus lapsuuteni kodissa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti