Ruokalappu kuvilla


Ostin joku aika sitten Anttilasta ihanaa pöytäliinakangasta, joka on helposti pyyhittävää. Ei siis vahakangasta vaan sellaista toista, jonka nimeä en edes tiedä (sanokaa joku jos tunnistaa ja muistaa kankaan nimen). Siitä jäi pieni liuska, joka sopi oivasti ruokalapuksi. Vielä toiseen olisi kangasta jäljellä. Kokeilin aplikoida eteen pienet koristeet (aplikointi ei siis vieläkään ole kyllä lempipuuhaani :))  ja antoivathan nuo kuviot ihan kivan lisän. Tästä taitaa tulla mökkilappu. :)

Kommentit

 1. Tosi kiva ruokalappu. Itekin näin noita pilkkukankaita, olisko se ollut vinyylikangas..

  VastaaPoista
 2. Kernikangasta tosiaan se oli :D

  VastaaPoista
 3. Vinyylipäällysteinen puuvillakangas, eli tekstiilivahakangas.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin ois tekolistalla (niiden monien muiden lisäksi) ruokalaput, milloinhan sitä ehtis...
  Söpönen on lappu ja kiva lisä tuo aplikaatio :)

  VastaaPoista
 5. Samaista kangasta hypistelin minäkin, mutta kotiin lähtikin toisenlainen kuosi. Hienosti toteutettu ruokalappu, täytynee itsekin kokeilla ylijäävistä paloista. Ovatko applikaatiot ihan vain peruspuuvillaa?

  VastaaPoista
 6. Muistatko kankaan metrihintaa, ainakin noin suunnilleen? Entä leveys? Meillä on tuollainen kangas hakusessa, mutta Anttila on niin kaukana, etten viitsisi pelkästään hinnan ja leveyden takia lähteä tsekkaamaan :)

  VastaaPoista
 7. Lilli: Nuo aplikaatiot ovat juurikin peruspuuvillaa.

  A N N A: Olisikos ollu 6,95 euroo metri ja leveys oli ainakin se 140cm :) Taisi siellä punaisena ja keltaisenakin olla sama kuosi.

  VastaaPoista
 8. Täälläkin on odottamassa ruokalappuprojekti. Jämävahakangastakin on valmiina.

  VastaaPoista
 9. Voi ku suloinen lappunen!! Ja täytyy yhtyä moneen muuhun kommentoijaan..täälläkin on ollut laput tekolistalla jo ihan liian pitkään ja niihin varattu marimekon vahakangaskin on kaapissa odotellut jo tovin! Josko nyt saisin tästä sun mukavasta postauksesta kipinän :) Jää nähtäväksi..

  VastaaPoista
 10. Suloinen! Noita ei ole koskaan liikaa! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti