7. kesäkuuta 2010

Voittajat arvottu!


Suuren suuri joukko oli osallistujia vuosiarvontaan! Olin ihan hämmästynyt ja otettu siitä kuinka paljon arvonta ihmisiä kiinnosti, joten kiitos kaikille osallistujille. Mietein kovin miten arvonnan suorittaisin, koska jos valitsen numeron niin tuskin pysyisin laskuissa oikeaa voittajaa laskiessa, joten päätin sitten tulostaa kaikkien kommentit paperille ja leikata ne liuskoiksi. Oli muuten aika kova homma tässäki!

Arvonnan suoritti meidän pikkuinen kesätyttömme Neela. Ensimmäinen palkinto (kassi ja pussukka) meni Kianalle! Ja toisen palkinnon (pussukka) onnekas voittaja oli n i n n u! Onneksi Olkoon molemmille. Otattehan yhteyttä minuun sähköpostitse niin tiedän minne lähettää palkinnot.

Arvontalipukkeista olikin pitkäksi aikaa hauskaa puuhaa terassilla kun niitä Neela innostui heittelemään, maistelemaan ja rypistelemään. :D

5 kommenttia:

 1. Tää ei liity mitenkään tuohon arvontaan, kommentoinpahan vaan, että todella kiva juttu tuo sinun 'ohjeita' -osastosi tuossa laidassa, juuri sen hokasin! Olenkin tehnyt pari pussukkaa hieman tuota malliasi modaillen :)

  Mukavaa, että jaat osaamistasi! Taidan jossain välissä testata itsekin tuota painantaa kun on aikaa... ehkä eläkkeellä ;)

  VastaaPoista
 2. No voi pöh! Mulla meni tää arvonta nyt jostain syystä sivu suun... :(

  VastaaPoista
 3. Onnellinen voittaja kiittää ja kumartaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä kerran, molemmat aivan ihania! Kuopuksen kanssa tiukka neuvottelu menossa että onko pieni pussukka äitiä vai hänen autojaan varten ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...