Paita lehtikuvioin

Nyt tälläinen pikkuplokkaus. Tätä kaunista kangasta löysin jokin kerta Eurokankaan palalaatikosta ja siitä olen aiemmin tehnyt pipon. Nyt loppupalasta kokeilin uusimman Ottobree lehden Raglanpaitaa. Vähän tämä näyttää yöpaidalta minusta, johtunee varmaaan noista resoreista hihansuissa. Ja minulla on ollut ihme vaikeuksia tuon kaula-aukon resorin kanssa. Jo kolmas paita peräputkeen kun ei oikein onnistu hyvin :( No ehkä sitten seuraava onnistuisi paremmin!

Kommentit

 1. Paita (kuten myös kaula-aukkokin) näyttää hienolta!Kaunista kangasta! Siihen on helppo yhdistää erivärisiä housuja ja hameita...

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas, aivan aivan ihanat sävyt! Ja resori ei kyllä näytä yhtään epäonnistuneelta! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis paita, niinkuin muutkin käsityösi. Blogisi antaa käsityön iloa ja motivaatiota itsellekin. Kiitos siitä. Ja kaula-aukon muka epäonnistumista ei ainakaan kuvasta huomaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana kangas! Voi että kun joskus itsekin löytäisin jotain noin ihanaa kangasta tuolta eurokankaasta. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti kangas, ei mielestäni yöpukumainen ollenkaan, voin kuvitella kuinka mahtava farkkujen tai sammareiden kanssa :D

  VastaaPoista
 6. Kaunis paita ja mielestäni suloinen kangas. Tulisipa tuollainen löytö joskus minuakin vastaan Eurokankaassa.

  VastaaPoista
 7. Ei minustakaan ole ollenkaan yöpukumainen. Ensivaikutelmani oli, että siinäpä on syksykauteen sopiva kuosi. Kaunis paita.

  VastaaPoista
 8. Kaunis kangas :) Onkohan meidän Eurokangas jotenkin surkeampi, kun tuntuu etten löydä sieltä juuri koskaan mitään.

  VastaaPoista
 9. Kaunis kangas ja ihana paita! Minusta ei näytä yöpaidalta, mutta tiedän tunteen, omia tekeleitään kun katselee aina mitä tarkimmalla suurennuslasilla! :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään paidasta ja kuosista. Luin myös monttu auki että on Eurokankaan kankaita. Itse en ikinä löydä sieltä niin mitään - paitsi yksivärisiä veloureita tai trikoita...

  Ihania tiskirättejä olet myös taas väkertänyt, voi kun itsekin jaksais :)

  VastaaPoista
 11. Hyvältähän tuo paita näyttää! Kangas on todellakin kaunis, kunpa sattuisi joskus kohdalle... Ja niinkuin monessa muussakin asiassa, harjoitus tekee mestarin! Eikös tuo pääntie ole jo hyvä???

  VastaaPoista
 12. Tuo kangas on aivan ihana! Hiukan syksyinen tunnelmaltaan. :)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana kangas, josta ihana paita. :) Tuo on just tuollainen ´sopii kaiken kanssa yhteen´- kangas, joista tykkään.

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana paita :) tulee heti syksy mieleen.

  VastaaPoista
 15. Kaunista kangasta ja kiva paita!!

  VastaaPoista
 16. Kun näin kuvan oletin että olet ommellut vaatteen vanhasta Gymboreen paidasta. Tytölläni on nimittäin Gymboreen paita TÄSMÄLLEEN tuota kangasta! Aika omituista että kangasta, josta on ommeltu Gymbon vaatteita myydään Eurokankaassa :) Ja siis, tuo ei pelkästään muistuta paidan kangasta, vaan on siis AIVAN sama kuosi. Hassua!

  VastaaPoista
 17. Kaunis kangas ja ihana paita! Ei yhtään näytä yöpaidalta! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti