18. heinäkuuta 2010

Tiskirättejä ja pipareita

Vietimme muutaman ihanan päivän Tukholmassa sukulaisten luona ja saimme nauttia niin lämpimistä ilmoista kuin mukavasta oleilusta. Kiitos Tuulalle ja Kjellille olosta teillä! Tupaantulijaislahjaksi heille tein kaksi tiskirättiä ja leivoin herkkusuun suklaakeksejä. Lasipurkkiin tein kauniista kankaasta koristuksen.

Mukaan Ruotsin puolelta tarttui velourkankaita keltaisena, violettina, valkoisena ja mustana, sekä vielä keltaista resoria. Niistä sitten tytölle aioin tehdä syksyksi olohousuja kun päiväkotikin alkaa. :)

Tiskirättien lankoina on tällä kertaa Novitan Luxus Cotton (100% puuvillaa). Pylväitä on noin 35 kpl ja rätin koko on noin 25cmx25cm.

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat viemiset! Nuo tiskirätit olvat niin herkullisia.

  VastaaPoista
 2. Hei! Tosi kivoja nuo rätit! Mistä langasta sinä olet ne tehnyt, minkä kokoisia ovat ja miten niitä hoidetaan? Loistava lahjaidea tosiaan :)

  Muutenkin tosi ihana blogi <3

  VastaaPoista
 3. Johanna: Lankana olen näissä käyttänyt Novitan Luxus Cotton lankoja (100% puuvillaa), olen käyttänyt myös Novitan babmulankoja, jotka myös hyviä. Nämä on virkattu pylväillä joita tulee noin 35 kpl tällä puuvilla langalla (bambulla hieman enemmän). Kokoa tällä on noin 25x25cm. Tämän voi heittää pesukoneeseen muiden pyykkien joukkoon 60 asteeseen, mutta huuhteluainetta ei kannata käyttää, koska se vie imukyvyn. Rätti imee sitä enemmän, mitä enemmän sitä pesee ja käyttää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...