7. elokuuta 2010

SukellusvenepaitaPaljon en verkosta ole tilannut kankaita, koska ovat minusta aika hintavia, mutta tätä kankasta en voinut vastustaa. On minusta todella kaunis niin kuvioltaan kuin väreiltään. Kangas Sampsukasta  ja ohje paitaan on Ottobreestä (sama kaava kuin aiemmassa paidassa). Tästä tykkään todella paljon!

13 kommenttia:

 1. Onhan ne hintavia, mutta ainakaan minä en pysty ihania kankaita vastustamaan! ;) Kiva paita! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteä paita. Resorin väri on kyllä mennyt ihan nappiin! Tein itse myös samalla kaavalla paidan ja on kyllä aivan loistavan mallinen!

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla! Liityin lukijaks. =)

  VastaaPoista
 4. Mullekkin on tullut pihyys nuiden kankaiden suhteen. Pitkään aikaan en ole mitään raskinut tilata, nuita sukellusveneitä olen kyllä käynyt ihailemassa moneen kertaan. Toisaalta applikoinneilla/kankaanpainannalla ja ihan peruskankailla saa aikaan persoonallisia vaatteita.

  Ihanan pirtee sukelluvenepaita!

  VastaaPoista
 5. Helikopteri vaiko sukellusvene? :P

  Kivasti sopii pinkit resorit!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Sukellusvenehän se taitaakin muuten olla. Kiitos korjauksesta! :))

  VastaaPoista
 7. Suloinen!
  Teet ihanan tarkkaa jälkeä :)

  VastaaPoista
 8. Mäkin tein vasta kangastilauksen kuosien takia ensimmäistä kertaa melkein vuoteen! Mutta hintaahan niille tuli, sitä ei voi kiistää.

  Ihana paita! :)

  VastaaPoista
 9. HIENO PAITA. Minäkin olen nyt hurahtanut näihin nettikauppojen kankaisiin. Haaveilen myös JOFOTEXILTÄ tilaamista esim: junakankaita, mutta taitaa kaatua postikuluhintoihin.

  Sampsukalta tulee pian norsukangasta ja tätä samaa sukellusvenekangasta ruskea keltaisena. Ei jaksa odottaa enää, että pääsee ompelemaan :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan pirteä paita.

  Pitäisi varmaan itsellekin hommata jokunen Ottobre, että pääsisi kokeilemaan lastenvaatteiden ompelua.

  VastaaPoista
 11. Kerrassaan ihana kangas ja paita tietty myös :)

  VastaaPoista
 12. mistä löydätte tuollasia ihania kankaita itse haluasin myös tilata netistä mutta en löydä sivuja :( tai löydän mutta sitten siinä lukee että ei lähetystä suomeen.

  VastaaPoista
 13. Sama homma, en raaski paljonkaan tilata uusia kankaita, välillä II-laatuista tai jämäpaloja että saa vaikka pipon tai caprit tehtyä.
  Tietty jos olisi vauva talossa kenelle tekisi niin siihen ei paljon kangasta tarvii, mutta 4-vuotiaan paitaankin menee jo aika paljon.

  Mieluummin noita kierrätysjuttuja teen :)kankaita saa niin edullisesti, eurolla kahdella saa monta metriä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...