Punainen kukkaketo -pussukka


Miten ihanan löydön tein Kontista viime kerralla siellä käydessä. Harmi kun tätä ihanuutta oli vain tyynyliinan verran. Liina oli varmasti käyttämätön, koska oli niin hyvässä kunnossa. Ollaan oltu nyt paljon reissussa ja tämän tein isoksi meikkipussiksi, johon mahtuu tosi paljon tavaraa mm. pesuaineet, partakoneet jne. Sisällä on pieniä lokeroita reunoilla, johon sitten voi sujauttaa pienempiä tarvikkeita.

Lupailin tehdä pientä tutoriaalia siitä miten painan linopainantaa kankaalle ja yritän tässä lähiaikoina saada jotain pientä tehtyä. Itsellä alkaakin työt nyt sitten viikon päästä, joten toivotaan, että käsitöille jää silti aikaa. :)

Kommentit

 1. Voi miten suloisen kankaan olet pussukkaan löytänyt <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas ja hieno pussukka :)

  VastaaPoista
 3. Tosi sievä kangas ja aivan ihana pussukka! :)

  - Jenna

  P.s. Syysloisto-pussukka sai tehtävänsä ja pitää sukkapuikot + muut pienet käsityötarpeet käden ulottuvilla sekä matkoilla mukana. Monet ovat ihastelleet kovasti pussukkaa. :)

  VastaaPoista
 4. Itsellänikin on työn alla pussukka, johon olen ajatellut tehdä taskuja (sopivaa vetskaria vaan ei muista koskaan ostaa!). Onko mitään käytännön vinkkiä siitä, mitä ei ainakaan kannata tehdä sisätaskujen kanssa? :D Itsellä on vielä suunnittelun asteella se millainen sisus tulee.

  VastaaPoista
 5. Olen täällä käynyt ennenkin katselemassa aikaansaannoksiasi. Kaunista ja huoliteltua jälkeä! Tulee oikein hyvä mieli, kun näitä sivuja selailee.

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan ihania käsitöitä sinulla :) Nuo tyttöjen mekot erityisen suloisia ja kankaat kauniita.Teen myös kaikennäköistä hiukan erilaisista kankaista, tuotteita myynnissä Reposaaressa. Olemme siis samalta suunnalta :)

  VastaaPoista
 7. Adalemina: Kiitos itsellesi! Ihana, että pussukka on saanut hyvän kodin :)

  Nimelda: Enpä osaa nyt muuta sanoa kuin että taskut vuoriin kannattaa tehdä heti alussa ennen muiden osien ompelua :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti