Syyspipoja ja kyselyäVähän jotain ihan perusjuttuja välillä. Pipoja alkaa jo kaipailemaan aamulla kun sää on jo viileää. Sain näihin käytettyä varastossa olleita kankaita. Tuo sydänpipo on yksinkertaisesta trikoosta, koska kangas on aika paksua ja lämpöistäkin vielä. Sydänkangas on joskus Eurokankaasta löytämääni palakangasta, tosi hyvänlaatuista. Pari muuta ovatkin kaksinkertaisena tehtyjä. Olen näissä kaikissa tehnyt erilaisia kokeiluja eri mallisista pipoista. Ehkä vielä se paras malli uupuu, mutta kyllä nämäkin käyttöön pääsevät.

Sitten toinen juttu. Joskus jossain blogissa näkyy aina välillä äänestyksiä/kyselyjä sivun reunalla ja minusta näihin on kiva vastata ihan ohimennen, joten ajattelin, jos vaikka omaankin blogiini saisin tavaksi vaikka kerran viikossa laittaa jonkin kyselyn. Mitäs mieltä olette? Tuossa nyt sivussa laitoinkin ihan tuollaisen kyselyn sivuillani vierailua koskien näin alkuun. :) Vastatkaa toki siihen!

Kommentit

 1. Ihana tuo lehti-aiheinen kangas. Syksyinen. Tykkäisin meidänkin typykälle:)Kyselyt/äänestykset ihan piristäviä juttuja. Voi kun itsekin osaisin muokata blogiani parempaan suuntaan, taidot ei riitä, ja aikakin hakusessa:(

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipoja! Minustakin kyselyt on hauskoja ja niihin yleensä aina vastaankin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kankaita! Suosikki on kyllä tuo sydänpipo.

  VastaaPoista
 4. Pipoja on kiva kehitellä, vaikka alkaa tuntua, että kaikki on jo nähty :D Ihania sydämiä!

  Kyselyt on hauskoja, pitäis itsekin laittaa useammin. Ihan vaikka huvin vuoksi eikä aina tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 5. Tuo viimeinen on ihanin. Haluaisin sellaisen melkein itselleni :)

  Teetkö ikinä pipoja aikuisten koossa?

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo lehtikangas. Mistä olet sen löytänyt? :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin täällä ihailen tuota lehtikangasta...

  VastaaPoista
 8. Heippa.

  Olen koukussa blogiisi. Huomaan käyväni heti naamakirjan ja sähköpostin jälkeen aina blogissasi :) Olen saanut hirmusesti inspiraatiota täältä, ja alkanut ompelemaan taas monen vuoden jälkeen. viime yö meni ajatellessa tiskirättejä, joita ajattelin tehdä joululahjaksi.. Kiitos ihanasta blogistasi.

  T:Liisa

  VastaaPoista
 9. aajuska: Eivät nuo kyselyiden laittamiset ole haasteellisia. Ne saa tosi helposti lisättyä blogin sivuun, kokeile ihmeessä!

  Petra: Niinhän se on, että maailmassa on jo varmasti kaikki mahdolliset pipot olemassa, mutta ehkä sitten kuoseilla ja aplikaatiolla saa niistä aina omannäköisensä. :)

  panda: Tuo lehtikangas on kyllä todella ihanaa. Vielä on onneksi vähän jäljellä. Enpä ole muuten aikuisille tehnyt yhtään. On aina vaan tapana ostaa omat lakit. Voisipa kokeilla itsellekkin tehdä välillä :)

  Piia: Tämä lehtikangas on Eurokankaan palakankaita. Joskus sieltä tekee näin ihania löytöjä!

  Liisa: Ihana kuulla, että käyt blogissani ahkeraa ja kiitos ihanasta kommentistasi! Tänään päivä alkoi vähän huonosti, joten kommenttisi jälkeen mieli on paljon parempi. Kiitos siis itsellesi :)

  VastaaPoista
 10. aiiiivan ihania pipoja!! osaisinpa minäkin=)
  ehkä joskus... tykkään

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania! Tuo ´syksy´-kangas on todellakin ihanaa! Ja aina kun tulen blogiisin kylään inspiroidun.

  VastaaPoista
 12. Yhdyn edellisiin, että lehtikangas on tosi ihanan syksyistä! Ei meidän Eurokankaassa vaan koskaan ole tuollaisia. Tai sitten käyn siellä liian harvoin.. ;)

  VastaaPoista
 13. Tosi kivoja tekeleitä taas : )! Oletko käyttänyt tuohon keskimmäiseen pipoon jotain valmiskaavaa? Näyttää hyvän malliselta : )!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti