TipupipoHuh hah hei! Olen jo viikon verran ollut kirjoittamassa plokkausta, mutta aina vain on esteitä matkassa, mutta nyt vihdoin pääsin näin pitkälle. Monen monta blogia esittelee mitä ihanampia aplikointeja. Olenhan sanonut jo parikin kertaa etten itse niitä mielelläni tee, mutta kuinkas on käynytkään, olenhan minäkin niihin sitten hurahtanut. :) Harjoitteluasteella nämä minun aplikoinnit kyllä vasta ovat, mutta ehkä parin kerran jälleen jälki olisi sellaista joka itseä tyydyttää. Ja sellainen harmittaa, ettei meidän kaupungin kangaskaupoissa myydä irtirevittävää tukikangasta, tai en ole ainakaan löytänyt.... ja netistä taas en oikein taas raaski ostella.

Tähän pipoon harjoittelin siis jälleen aplikointia. Tuo kuvio syntyi oikeastaan vahingossa kun leikkasin palasia pöllöön, mutta siitä sitten syntyikin lintu. :) Kangas on kirpputorilta löytämääni uutta joustofroteeta. Kuvio on velouria.

Viimeksi kyselynä oli rakastatko eniten talvea, kevättä, kesää vai syksyä. Kesän vastasi 45%, syksyn 39%, kevään 14% ja talven 1%. Eli olemme näköjään enemmän kesä kuin talvi ihmisiä ;), tosin syksy tuli kyllä hyvänä kakkosena joten nyt vain ulos nauttimaan luonnosta ja siitä ihanasta syksystä! Muistahan vastata taas uuteen kyselyyn!

Kommentit

 1. Söpönen pipo :)
  Jotkut askarteluliikkeetkin myy irtirevittävää tukikangasta. Korvikkeena voi käyttää myös esim. leivinpaperia, ajaa saman asian tai kertakäyttölakanaa :)

  VastaaPoista
 2. Sani: Iso kiitos vinkistä!! En ole tajunnutkaan että leivinpaperia voi käyttää :) pitääpä kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Hauska pipo! Tykkään, kun on tuollainen ei niin vakavasti otettavan näköinen lintunen.

  VastaaPoista
 4. onpas hellunen. esim kangastukusta saa ja kirjekuoressa tulee parikin metriä.

  VastaaPoista
 5. Onpa söpönen lintu! :) Minulla on Eurokankaasta ostettua kuitumaista silitettävää tukikangasta. Olen käyttänyt sitä irtirevittävänä, en vaan ole silittänyt sitä niin tiukkaan kuin ohjeessa sanotaan. Hyvin irtoaa.

  VastaaPoista
 6. Lisäänpä vielä, että mulla on ihan sama tilanne noiden applikaatioiden kanssa: en erityisesti välitä, mutta oon silti tehnyt niitä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva lintu.Ja mukavat hillityt värit.

  VastaaPoista
 8. Mä oon käyttänyt irtirevittävän tukikankaan sijaan kaavapaperia kaksinkerroin, ihan hyvin senkin avuin pärjäillyt.

  VastaaPoista
 9. Lintu on jotenkin tosi hellyttävä. Mulla on tullut taas viimeaikoina himo applikointiin ja nimenomaan siihen, että oppisin niitä tekemään.

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka söpö "untuvikko" ;)

  VastaaPoista
 11. Emmi... Beautiful Blog !

  Kiss

  Jacque

  VastaaPoista

Lähetä kommentti