29. joulukuuta 2010

Tiskirättejä ekolangastaJoulut on nyt juhlittu ja oli taas todella ihanaa aikaa, nyt jaksaa siis odotella kesän tuloa! :)

Nämä tiskirätit menivät lahjaksi. Olisin voinu kyllä ilomielin pitää nämä myös itselläni, koska lanka on kyllä erityisen mieluista minun makuuni ja juuri täydellistä tiskirätiksi. Langan ostin Tampereen käsityömessuilta Kiertin kopista ja olen niihin kyllä tosi tyytyväinen, ehkäpä tilaan vielä pari kerää lisää niin saan itsellenikin toisen tälläisen käyttöön.

8 kommenttia:

 1. Tosi ihanat!Itse olen meinannut ja meinannut tehdä tiskirättejä mutta en vielä ole saanut aikaiseksi. Näitä värejä ei näyttänyt olevan kun ihan muutama heidän nettikaupassaan :( keltainen oli ainut innostava.

  VastaaPoista
 2. Meillä tyttö (11.v) hoiti tänä vuonna tiskirättien neulomisen:) Samasta puljusta eli Kiertistä mekin ostimme lankaa ja saimme niin hyvää palvelua että täytyy kyllä tehdä uusikin tilaus koska itse jäin ilman rättiä...

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit, tosi suloisia rättejä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit. Mistä langasta tette niitä rättejä kun haluisin alkaa tekee myös kesto tiskirättejä??

  VastaaPoista
 5. kivoilta näyttää! pitäisi itsekin kokeilla tehdä noita...

  VastaaPoista
 6. Marina: Rättejä voi tehä monesta langasta,omasta kokemuksesta bambusta ja hampusta tehdy ovat parhaita, mutta on minulla parit puuvilla ja akryylilangastakin tehdyt rätit, näiden imukyky ei ole kyllä niin hyvä. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...