Villasukkia minulle ja tytölle
Nyt onkin vierähtänyt pari viikkoa viime kirjoituksesta. Oikein harmittaa kun en ole ehtinyt/viitsinyt/jaksanut/saanut aikaiseksi päivitellä blogia, noh ehkä joulullakin on osuus asiaan. Enkä ole muuten toisten blogejakaan ehtinyt lukea eli siinä minulla on ainakin pariksi tunniksi ohjelmaa. :)

Joulu tulee taas vähän kuin varkain. Kovasti koti alkaa olemaan valmiina jouluun vaikka laittaminen on tänä jouluna ollut vähän vaisumpaa kun ei oikein aikaa tunnu olevan yhtään niin paljon kuin edeltävinä vuosina. Onneksi silti pelkkä joululaulujen kuuntele tuo joulumielen :)

Nämä villasukat tein jokin aika sitten kun villasukkainnostus oli ylimmillään.Tässä elämäni toiset ja kolmannet villasukat! Toiset itselle ja toiset tytölle. :)

Lanka: Novita 7 Veljestä Raita (893)

Kommentit

 1. Ihana sävy tuossa langassa.
  Noista raitaversoista on kiva neuloa kun ei tarvitse kuljettaa montaa lankaan jotka löytyvät aika usein kauheana sotkuna lattialta :)

  VastaaPoista
 2. Samasta langasta kudoin ystävälle jouluksi sukat. Pidän myös raitalangan helppoudesta, vaikka minua vähän häiritsee ja harmittaa, etteivät raidat aina vaihdu samoissa kohdissa.

  Pitäiskö itsekin ommella itselle ja tytölle samanlaiset sukat. Ja miehelle ja pojalle samanlaiset :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tässä joku aika sitten neuloin itelleni ja tytölle samanlaiset sukat :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ♥
  Täällä sama tilanne, aikaa bloggailuun ei oikein ole ja ihan pikaisesti ehdin muitakin silmäilemään. Ehkäpä kiire joulun jälkeen helpottaa - Rauhallista Joulun Odotusta!

  VastaaPoista
 5. Täällä tehty myös kovasti sukkia. Kauniita kuvia olet sukista saanut, ne kun on jotenkin niin hankalia kuvattavia...

  VastaaPoista
 6. Tosi söpöt sukat, ihanat värit!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti