Pinkit neulotut ballerinatJa tässä taas toiset ballerinat, jotka menivät myös joululahjaksi. Tämä sävy on tosi kiva, harmi kun ei enää tuotannossa. Novita muutenkin vaihtaa hirmu nopeasti lankavalikoimaansa, vähän harmillisenkin nopeasti.

Tästä edespäin lupaan siirtyä neulomisesta ompelujuttuihin. Eiköhän täksi talveksi on neulomukset neulottu! :)

Lanka: Novita Tempo
Ohje: Mary Janes Slippers

Kommentit

 1. Nuo balleriinat on niin suloisia. Minullakin on lanka jo ollut kauan hankittuna mutta en ole vaan saanut aikaiseksi vielä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Minullakin on listalla tuon tyyliset, saa nähdä koska ehdin tekemään... Värikartat vaihtuu kyllä tosi usein, pitäisi lempparivärejä ostaa aina vähän jemmaan... Samoin jotkut merkit jäävät vain yhden kauden langoiksi, osa kyllä on tietysti sellaisia kokeiluja jotka eivät itseäkään isommin mielytä, mutta kumminkin. Iso miinus Novitalle siitä, että Nalle-langan keräkoko pienennettiin, vanhat oli niin riittoisia.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat! mistä oot ostanut noita ihania nappeja? minäkin sitten innostuin tekemän tuollaisia tossuja, kivat jalassa..

  oon samaa mieltä siitä että langat vaihtuu aika nopeella tempolla, aina en ainakaan minä tajua ostaa tarpeeksi lankaa..

  (Tää sun blogi on muuten kivan näköinen, ihanan aurinkoinen)

  VastaaPoista
 4. Noi on kyllä huippuihanat ja helpot tehdä. Omani odottavat nappien paikoilleen laittoa.
  Tein yhdet myös Novitan purosta (harjoituskappaleet) ja pistin 40 asteen pesuun niin tuli just meidän neidille sopivat huopa-ballerinat n.kokoa 21 :) Nekin vaan odottaa nappeja ja liukusukka-ainetta.

  VastaaPoista
 5. Heidi: niihän niitä lankoja pitäisi jemmata kun kiva väri tulee myyntiin :)

  Kristiina: Nämä napit olen ostanut Porin nappikaupasta, Teljän Napista. en ole koskaan nappeja tilaillut kun Porista on ainakin tähän mennessä löytynyt kaikki mitä olen etsinyt.

  iive: Kiitos ideasta! Noinhan saakin kivasti pikkuiset tossut :)

  VastaaPoista
 6. Suloiset!
  Olen samaa mieltä tuosta lankojen sävyjen liian nopeasta vaihtuvuudesta.

  VastaaPoista
 7. tosi kauniit! Tällaiset on omallakin listalla, mutta vielä vain tekemättä...

  Minustakin novita turhan tiuhaan värejään vaihtaa...muutenkin oon tympääntynyt moniin novitan lankoihin ja alkanut suosimaan monia muita merkkejä.

  VastaaPoista
 8. Kivat. Käyn säännöllisesti - lähes päivittäin - blogiasi lukemassa ja ihailemassa tuotoksiasi. Tämä seuraava ei ole tarkoitettu ilkeilyksi, mutta kun oma sanomiseni aina korjataan....eikös vain nämä olekin VIRKATTU? Sitten on se hankala; puhutaan kutomisesta, vaikka tarkoitetaankin neulomista (eli siis puikoilla) kun taas kutominen tapahtuu kangaspuissa.

  VastaaPoista
 9. Mervi: Olet oikeassa :) Itseasiassa asiasta käytiin juuri taannoin keskustelua toisessa plokkauksessani (Palmikkopipo). Virkkausta sehän oikeasti on ja aika usein sen mainitsenkin oikein, neulonta taas puikoilla ja kudonta mattoa tehdessä. Mutta minulla ainakin niin pinttynyt tuo kudonta tarkoittamaan esim. sukkien kudontaa, etten siitä luovu ja taitaa olla myös murteesta kiinni miten puhutaan. Tähän tuo neulonta otsikoksi tuli vahingossa, enpä ajatellut sen kummemmin mitä kirjoitin :) Mutta ehkäpä pitäisi kirjoittaa tekstejä joskus muulloinkin kuin öisin niin ajatuskin virtaisi selkeämmin :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti