20. helmikuuta 2011

Raitahousut ja pöllöpaita


Ystävälleni syntyi pieni poika tässä taannoin ja mietein kovin mitä hälle tekisin. Löysin tyttöni vaatekätköistä hyväksi havaitut housut, joita tuli käytettyä vauva-aikana paljon. Otin niistä mallin ja ompelin tälläiset punaraitaiset housut ja koska kyseessä oli poika, lisäsin resoreiksi turkoosin sinistä.

Sitten olen hankkinut joitain leimasimia ihan muihin tarkoituksiin, mutta insipoiduin kokeilemaan niitä myös kankaanpainantaan, ja aika hyvin ne tähänkin hommaan toimivat. Body itsessään on kaupasta ostettu, mutta kuvat lisäsin siihen näillä leimasimilla ja kangasväreillä. Sitten vielä pakettiin lähti neuvolakorttikannet.

Ensi viikot meillä meneekin muuttopuuhissa, joten palailen plokkailemaan kunhan ompelukoneet löytävät paikkansa ja aikaa löytyy muullekkin kun laatikoiden purkaukselle ;)

9 kommenttia:

 1. Hauskoja pöllöjä, etenkin tuo pienempi!

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja kokonaisuus. Turkoosi sopii kyllä hyvin punaisen kanssa yhteen. Tuota yhdostelmää pitäisi itsekkin kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti. Ja kivaa, että pojalle on punaista. :) Olen koittanut itsekin painaa leimoilla kankaalle, mutta reunat tulivat ikävästi aina mukaan painojälkeen joten se homma jäi. Pitää varmaan koittaa uudelleen. Onko vinkkejä?

  VastaaPoista
 4. Ihanat pöksyt, ihan kuin Popin vaatteita =)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pökät ja kokonaisuus! :) Oon seuraillu sun blogias jonki aikaa :) Nyt vasta ilmoittaudu,,

  Tsekkaappa munki blogi, jos kerkeet.

  misman.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Norppastiina: Anteeksi kun vastauksessa on mennyt aikaa. En ole muuttopuuhilta paljoa koneella ehtinyt istua :) Enpä tosin kummia vinkkejä osaa antaa. Itselläni on vain yhdenlaista leimasimia ja niistä ei ole jäänyt reunoja mukaan ollenkaan. Laitan värin leimasimiin pienellä telalla joten reunoihin ei edes maalia tule vaan pelkästään kuvioon. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat raitahousut!! Inspiroiduin niistä niin, että elämäni ensimmäistä kertaa ompelin nuorimmaiselleni housut. Housut onnistui niin hyvin, että varmasti teen toiset ja kolmannetkin..
  Kiitos! Blogisi on kivan pirtsakka ja todellakin inspiroiva :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...