Kokoelma erilaisia pussukoitaHeippa pitkästä aikaa! Muutto on nyt takanapäin ja on kuulkaas aivan ihanaa asustaa omassa omakotitalossa. Kyllä tätä onkin jo odotettu muutaman vuoden. Kaikki tuntuu olevan tietysti vielä hukassa, kaapit täynnä laatikoita, ikkunoissa epäsopivat verhot, tavarat väärissä paikoissa jne. mutta ihanaa tämä silti on. :) Hyvin ikävääkin meille silti kuuluu sillä viikonloppuna vietimme rakkaan isoäitini hautajaisia ja meillä podetaan tällä hetkellä vatsatautia :(

Nämä kaikki pussukat ovat jo ennen muuttoa valmistuneet. Koneet ovat edelleen laatikoissa, koska työhuone vielä pahasti sekaisin. Ehkä tästä jossain vaiheessa ompeluinto on jo niin suuri että raivaan tilaa ompelukoneelle. Yllä olevat pussukat olen tehnyt  päiväkodin arpajaisia varten (4kpl), kaikki kierrätysmateriaalia.
Nämä eläinhahmo pussukat tein leimasinta ja kangasväriä apuna käyttäen.


Nämä mp3-soitin- ja kännykkäpussukan tein työkaverilleni. Kännykkäpussiin lisäsin sisälle keltaisen velourvuorin niin pysyy puhelimen näyttökin sitten siistinä. Mp3-soittimeen laitoin kiinnitimeksi nepparin.


Kommentit

 1. söpöjä pussukoita. varsinkin nuo leimaamalla tehdyt ovat aivan ihania

  VastaaPoista
 2. Minäki tykkään pussukoista ja varsinki nuo mp3-pussukat on ihanan keväisen raikkaita. Jaksamisia raskaiden asioiden keskelle!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Ja tsemppiä järjestelemisessä. Tosin mun mielestä se on se paras osa muutossa. :) Ihania pussukoita. Nuo leimasimella painetut ovat niin suloisia!

  VastaaPoista
 4. voi vitsi, onnea uuteen kotiin! ja nää pussukat on aina vaan ihania, oon tehnyt itekin (loisto-ohje!) mutta jostain syystä ei tuu ihan yhtä hienoja:)

  VastaaPoista
 5. Suloisia pussukoita.

  Mulla on nuo samat leimasimet ja olen niillä painanut (ja monilla muillakin leimasimilla) käyttäen ihan leimasinmustetta, joka on tarkoitettu kankaalle. Huomattavastikin helpompaa ja leimausjälki on myös siistimpi, vaikka sulla on kyllä onnistunut todella upeasti nuo kangasväreillä leimatut... Omani olivat sellaista suttua, että ei ollut käyttökelpoisia kyllä ; )

  VastaaPoista
 6. Jaksamista teille surussa.
  Ihania pussukoita ja kuvioita olet taiteillut ja onnea uuteen kotiin täältäkin!

  VastaaPoista
 7. Vietävän söpöjä pussukoita olet tehnyt.

  Mikä onkaan salaisuutesi leimasimen käytössä, kun ovat onnistuneet noin hienosti? Itsekin olen ostanut leimoja ja kankaalle soveltuvaa mustetta, mut eivät onnistuneet niin hyvin kuin olisin toivonut, joten jäivät käyttämäät. :(

  Minttu

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen kotiin ja jaksamisia teille näin jäkijunassa... Varsinkin nuo eläinhahmopussukat ovat aivan syötävän suloisia!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihastuttavia pussukoita. Varsinkin nuo leimasimella tehdyt. Kiitos ideasta ja valoisaa vuotta 2012 kaikille!

  VastaaPoista
 10. Ihania pussukoita :) tekisitkö kuvallisen ohjeen myös kännykkäpussista,,,mulle on helpottanut tehdä tuota pussukaa tuollaisella ohjeella :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti