Pienelle pojalle

Meillä vain järjestellään paikkoja ja siirretään tavaroita paikasta toiseen löytämään juuri sen oikean paikan. Kovasti en ole edelleenkään ehtinyt käsitöitä tekemään kun ihmeellisesti sisustaminen motivoi tällä hetkellä enemmän. Voisin jotain kuvia napsia myös tänne nähtäville kun paikat alkaa olemaan siinä kunnossa, että kuvia voi ottaa. :)

Ristiäisviemisenä tein Småfolkin lehmähaalarille kaveriksi ruskeat housut sekä kierrätyskankaasta pehmoiset lapaset, jotka on vuoritettu. Nämä lapaset sopivat sitten kevätkäyttöön, kunhan se ekaksi vihdoin tulisi :) Kaava housuihin on oma (vanhasta muokattu) kuten myös lapasetkin. Rakastan tuota lehmäkuviota, se on livenä todella kirkas ja kauniin värinen!

Kommentit

 1. Ihastuin myös tuohon lehmäkuvioon ensi näkemältä eli juuri äsken. Petyin hieman, kun tekstistä ei käynytkään ilmi, että olisi itse tekemäsi ja mistä kangasta saisi ostettua :(
  Sisustuskuvia jään malttamattomana odottelemaan.

  VastaaPoista
 2. Juu,kuvia kiitos! Jos vaikka sitten innostuisi taas tätä omaakin laittamaan...
  Ihana ristiäislahja!

  VastaaPoista
 3. Lahjan onnellinen omistaja kiittää ja kumartaa sekä saattaapa pieraista pöräyttää! Ihan huippuja! Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
 4. Ihana lahja! Tuollaiset käyttölahjat ovat ihan parhaita!

  VastaaPoista
 5. Meillä olisi blogissamme sinulle tunnustus :) Kiitos erinomaisesta pussukkaohjeestasi!

  VastaaPoista
 6. Mulla olis blogissa sulle jotain pientä. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti